Кухонна ручка Виділена

Після перегляду недавньої теми про кухонний ручний апарат, я вирішив дати відповідь на Камерані.
Важко сказати, що сам процес доставляє задоволення ... але він безумовно додає бруду в квартиру ) Але результат точно прогріває душу .

Це як кухня виглядала після скромного і не дуже вдало ремонтувала 6 років тому (як вона виглядала раніше – фото не виживало... це було взагалі сумним.)

40 зображень.

Стара кухня з іншого кута

Після чого було прийнято рішення розпочати з об'ємним проектом, щоб потім не було болючого переоцінити все ) Тому що меблі було прийнято рішення не змінити, оскільки шведська тирса на 6 років не втратила своїх властивостей, після чого прийшла з цього при проектуванні.

Р

Проекти

А потім пішов процес демонтажу меблів (необхідно... так як все... добре, майже все... буде повернено)

і старі шпалери. в цьому, і не тільки в цьому, я допомагав дружині, що посприяв частку романтики до процесу.

На стіні прийнято рішення нанести декоративну штукатурку з ефектом грязі. Але так як проект на 100% рукоділля, звичайно, було прийнято рішення не купувати дорогі спеціальні суміші (до того ж вони не дуже люблять в фактурі). Композиція виконана з штукатурки відомого німецького виробника, клею ПВА та водою.

,00 Р

Трохи більше...

багаторівнева стеля теж була вже, але була зроблена погано: нерівномірно, а розташування деяких світильників в області кухонних меблів було невдало ... так трохи вона була скоригована і знову зрощувалася, щоб зняти тріщини на з'єднаннях і вигнутих кутах

454000 р.

Під вікном батьки в далеких радянських роках захопили так званий зимовий холодильник. В принципі досить раціональне рішення: навіть влітку це темне і прохолодне місце, адже будинок цегла. Ршено було інформувати про створення культурної коробки.

р.

Так як проект вирішив зняти кілька навісних ящиків на кухні, було прийнято рішення повернути мезонін в коридорі. отвір над дверима призведе до цього. Мезонін буде виконаний в процесі ремонту в коридорі.

Фарбування виконано з цими фарбами, пофарбованими в потрібний колір.

Починаємо з стелі, звичайно. Він повинен бути двокольоровим.

Потім стіни були пофарбовані. До речі, забули сказати, що технологія нанесення штукатурки «під грязі» така. Спочатку штукатурка хаотично наноситься руками, потім коли вона починає висихати (близько півгодини пізніше) нерівності необхідно обрівняти вологою шириною і м'яким щіткою. Як порівнювати - справа смаку.

Ну, ми кладемо розмітки під майбутнім бордюром з перевезення

А потім ми фактично відпили сам бордюр. Для того, щоб уникнути неглибоких пофарбованих швів вагонки під час його висихання / набухання, було спочатку фарбовано, а потім було забито до стіни на ПВА і Клеймерах.

Пропущено фото стіни штукатуркою.

Фасад коробки під вікно також був виконаний в стилі дерев'яного бордюру, який зробив його практично секретом.

Використовуються механіки з шведського бурштину.
Висота коробки нестандартна, але ширина виконана стандартом - 80 см, щоб не було проблем з фітингами.

Підлога підкреслена порцеляною порцеляною, яка майже не зносила, але суглоби, змащені білою решіткою, стали непримітно. Вирішили зняти старе захоплення і зробити новий – червоний!

Головна

Це кінець обробки ... це час, щоб отримати меблі назад. Під час процесу було прийнято рішення змінити стільницю ламінатом, на дерев'яну, а також змінити раковину і побудувати посудомийну машину.

Стільниця була нарізана на косі кута, тому що це набагато складніше зробити... тобто тому, що це набагато красивіше.

З'єднання змащують клеєм ПВА і затягують спеціальними стяжки знизу. Спідниці суглоба в грубу шкіру P60 і розбризують фінішною лінією (PVA + пил від полірування дуба)

15

шприц

шемале

Сама стільниця була придбана з Swedes ... з заводу вона покрита ніхто не розуміє... так все це добре шліфується і покрита олією OSMO для стільниць (не реклама).

, Україна

Дірочки під раковиною і поверхнею приготування. Стільниця остаточно встановлена, стик з плиткою висаджують на прозорий силіконовий герметик. Не було прийнято рішення про те, щоб клаптити між стільницею і фартухом, оскільки він не красиво з ним.

крупним планом

Щоб зробити гладкі і красиві шви герметика, я використовував цей чудовий інструмент. Хоча перед тим, як я думав, як багато, що можна зробити пальцем / кредитною карткою і т.д. не гірше. Ніщо не можна робити пальцем на красу.

Тим часом прийшла світлодіодна стрічка, яка була встановлена під стелю.

Я зробив проводку води під посудомийною машиною, привезена електрика.

Так як було потрібно спорудити нову раковину. ширина 60 см в таблиці з шириною 50 см, мені довелося скорити ...

У мене була ручка ще більше з пральною машиною ... так як єдине місце для неї було в крайньому стенді в ряді ... і як ви знаєте, ПМММ не має свого тіла і немає нічого прикріпити стільницю і бічну стінку шафи ... Я мав зробити сендвіч і три ДСП панелі.

В результаті це було. PMM 45 см стояв на місці шафи в 50 см

Ми кидаємо в верхні шафи і вбудовуємо мікрохвильову піч так, щоб вона не займе місця на столі.

р.

Поставте стіл і стільці, вішайте декоративні полки на стіну

І тепер кілька красивих фото після завершення всіх робіт.

Ось для вбудовування мікрохвильової печі потрібно відпиляти передні двері в висоту вже на місці ) Замість прихованої витяжки і коробки над плитою, було прийнято рішення повісити камінний тип витяжки для того, щоб злегка "розвантажити" цю масу від навісних шаф

Мийка з міксером. Ось спільний ... вирізати отвір занадто близько до стіни, і тому в крайньому відкритому положенні змішувач ручки торкається стіни (до реальності кран ніколи не повністю відкрито, тому він не критичний).

стельовий перегляд

6663147р.

Джерело: