Пенсильванія держслужбовці почали шукати пагорби навколо Джонсата після звітів про три зниклих правозахисників. Активісти зникли після протестування носіння шкіряного одягу байкерами на великому локальному ралі мотоциклістів.
Два активісти були знайдені в скиданнях.
Один був прив'язаний до дерева з стрічкою.

р.
Організатор заявив, що втомлено викинути кульки підробки крові у дорослих жінок, які одягнуті у хутрі, вони вирішили протестувати прямо на мітингу мотоклубу, надії показати їм, як активісти з правами тварин вирощені безглуздим використанням шкіри для виробництва одягу та аксесуарів.
Згідно з очевидами активісти прибули на велосипеді ралі у збірну Volkswagen Van «1960» і почали викинути байкерські кулі з настоєною водою, що імітує кров, а також розтирання «Ви вбивця». З'явився шум відразу.
"Дякую мені!" Я шукав, як французьким, назвав мене LaTrene і зв'язав мене з стрічкою до дерева, так що ви могли б мочитися на мене весь день! ?
Я спробував показати свою невагомість байкеру в важкому шкіряному жилеті, і він не приділяв уваги. Я назвав його вбивця, і він сказав, що я не доведе нічого. Тоді він зробив мене їздити на мотоцикл з ним весь день і нехай мені піти, бо його подруга була з міста і я майже жінка, він сказав.
Активісти сказали, що вони змушені були їсти гарячі собаки і гамбургери. Тих, хто страждав кинули, і кілька байкерів "зав'язують на голову".
Не прокоментував поліцейські інциденти, не було зроблено арештів, але розслідування триває. Організатор велосипедної ралі висловив «перплексність».
"Це смішно", - сказав старший учасник організації байкерського комітету. «У нас була партія, і ці люди приїхали і почалися дуже грубо. Вони кинулися в нас, назвали нас іменами і спробували руйнувати наше свято. Що ми робимо? Ми запрошуємо їх на вечірку! Що може бути другом? Якщо ми не запрошуємо звичайних людей на свята. Я не думаю, що це причина, щоб сказати про нас, особливо після того, як ми зробили все, що ми можемо зробити їх відчувати себе ласкаво просимо. ?