Громадські правозахисники відвідали байкер

Пенсильванія держслужбовці почали шукати пагорби навколо Джонсата після звітів про три зниклих правозахисників. Активісти зникли після протестування носіння шкіряного одягу байкерами на великому локальному ралі мотоциклістів.

Два активісти були знайдені в скиданнях.

Один був прив'язаний до дерева з стрічкою.

р.

Організатор заявив, що втомлено викинути кульки підробки крові у дорослих жінок, які одягнуті у хутрі, вони вирішили протестувати прямо на мітингу мотоклубу, надії показати їм, як активісти з правами тварин вирощені безглуздим використанням шкіри для виробництва одягу та аксесуарів.
Згідно з очевидами активісти прибули на велосипеді ралі у збірну Volkswagen Van «1960» і почали викинути байкерські кулі з настоєною водою, що імітує кров, а також розтирання «Ви вбивця». З'явився шум відразу.

"Дякую мені!" Я шукав, як французьким, назвав мене LaTrene і зв'язав мене з стрічкою до дерева, так що ви могли б мочитися на мене весь день! ?

Я спробував показати свою невагомість байкеру в важкому шкіряному жилеті, і він не приділяв уваги. Я назвав його вбивця, і він сказав, що я не доведе нічого. Тоді він зробив мене їздити на мотоцикл з ним весь день і нехай мені піти, бо його подруга була з міста і я майже жінка, він сказав.

Активісти сказали, що вони змушені були їсти гарячі собаки і гамбургери. Тих, хто страждав кинули, і кілька байкерів "зав'язують на голову".

Не прокоментував поліцейські інциденти, не було зроблено арештів, але розслідування триває. Організатор велосипедної ралі висловив «перплексність».

"Це смішно", - сказав старший учасник організації байкерського комітету. «У нас була партія, і ці люди приїхали і почалися дуже грубо. Вони кинулися в нас, назвали нас іменами і спробували руйнувати наше свято. Що ми робимо? Ми запрошуємо їх на вечірку! Що може бути другом? Якщо ми не запрошуємо звичайних людей на свята. Я не думаю, що це причина, щоб сказати про нас, особливо після того, як ми зробили все, що ми можемо зробити їх відчувати себе ласкаво просимо. ?