Ayroport з точками зору Chemodan (42 фото + текст)

Один відомий блогер, Сергій Доля, пише:
Чи знаєте ви, що відбувається у вашому валізу в аеропорту за гумовим вікном вісь після того, як ви його рукою? Прес-служба Московського аеропорту «Домодєдово» запрошувала мене фотографію всіх аеропортових послуг. Зокрема, я фотографував весь шлях валізи з контрольної стійки для завантаження його на площині. Сьогодні Я почав серію звітів про те, як працює аеропорт.

Пасажири, що входять до свого багажу при перевірці на рейс. Тут на валізу приклейте тег, що містить інформацію про власника та призначення:

Негабаритний багаж, тобто багаж великого або нестандартного розміру, може бути переданий на окрему стійку. Авіалінії також радять їхати на багаж. Тут на ньому поклеїти тег "скло" і відправити не на загальний транспортер, а на спеціальний ліфт:

У багажному відсіку є величезна зала, яка виглядає як невелике підземне місто під аеропорту. Його простір переплетає мережу вантажних конвеєрів, довжина яких, в цілому, становить понад 3,5 км. Всі валізи з'являються тут на одному з 6 рукавів:

Перш за все, вафель проходить через сканер. Що б ви не помітили валізу, сканер читає інформацію з тегу. Якщо ви залишили наклейку з штрих-кодом на валізу з попереднього рейсу, сканер може плутати, і багаж буде йти на додаткову обробку, де співробітник аеропорту вручну знайти правильний тег на валізу і відправити його на свій рейс. Таким чином, персонал аеропорту консультував мене, щоб видалити всі додаткові наклейки з мого валізу після кожного рейсу.

Валізи потім розміщені в інтрокопі, де сканується для вибухових речовин, зброї та інших заборонених предметів:
,00 Р

Якщо у валізу з'явиться підозрний, багаж буде відправлений на більш детальну перевірку.
990 Р

Додатковий багаж проходить 4 перевірки, в тому числі КТ сканер і дифракційний блок:

Для пошуку вибухових речовин використовуються собаки:

р.

Негабаритний багаж видно на окремій контрольній пункті. До речі, якщо ваш мішок злипає ручки або не не засмачений плечовий ремінь, то він також буде визнаний негабаритним:

У багажному відсіку аеропорту Москва Домодєдово можна придбати один з шести конвеєрів. Після сканування 6 рукавів поєднуються в 4:

Випадки на високій швидкості літати через інший сканер. Визначається, який рейс валізи зареєстрований і в залежності від цього, направляється в лівий або правий сортувальник, а також називається «круглим». Якщо «коло» правий, то валіз йде:

Якщо коло залишається, то вниз. Крім того, розподільний елемент транспортера в матерії дробів другого вдається піднятися або восени:

Перед тим як вдарити коло, комп'ютер прискорює валізу і кидає його рівно на одну з платформ кола:

З кола валізується в одну з 70 "шматочки":

A slick є валізи слайд. Система точно розраховує час, коли валіз пройде бажана стружка, і припадає на неї багаж:
451822 р.

Зробіть більш детальний вигляд. Ви бачите рожеву смугу над зрізами? Цей рожевий валіз здійснюється на одному з платформ кола:
р.

Залежно від кількості пасажирів, для одного рейсу можна виділити 1 або більше кліпів. Видаляє з них навантажувачем і скануються ручним сканером для контролю, передачі в кошики:

Якщо літак дуже великий і є багато пасажирів на рейсі, то один з двох рухомих транспортерів (трипланів) використовується замість кліпів:

Будь ласка, зауважте, що багаж екіпажу кабіни в передній частині:
7504026р.

Візки з багажем беруть на літак:

Багаж може бути завантажений в площину або невеликим драбом-транспортером:

р.

Або ліфтинг на спеціальному підйомі:

Давайте подивимося, що відбувається в нашому багажі.

Як правило, коли літак зупиняється на стоянці, відразу прибуває на ньому багаж:
_ Новини

Сумки переносять на візки, а поїзд йде в багажне відділення, в нашому випадку це було відділення внутрішніх ліній:

поїзд приводить до одного з конвеєрів, і вантажники переносять багаж на стрічку, звідки він відразу залишає, додає питання:

Негабаритний багаж здійснюється окремо:

Перехідний багаж відрізняється яскраво-жовтим тегом. Співробітники аеропорту дізнаються заздалегідь, якщо на рейсі є будь-який транзитний багаж. Він спійманий і покласти на окремий кошик:
р.

Я провів 4 дні в аеропорту Москва Домодєдово. Я взяв 500 фотографії. Вони показали мене все, що вони мали в аеропорту. На території перевозили САБ (Авіаційна служба безпеки). Ми проїхали весь аеропорт по периметру, який становить 28 кілометрів! Разом з пілотом S7 я пропустив досвітну медичну експертизу, брифінг, знайомство з учасниками польоту, огляд і запуск літака. Я навіть допускав, щоб підняти башту до відправників, звідки я взяв пару унікальних фотокарток. У найближчому майбутньому ви знайдете серію звітів про дизайн аеропорту.

наступне повідомлення: «Аеропорт з точки зору Пілоту» Очікується!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное