Ayroport з точки зору пілота (44 фото + текст)

Склад:
Аеропорт з точки зору валізи (42 фото + текст)

І Сергій Доля продовжує сказати:
Разом з пілотами авіакомпанії S7 я прибув в аеропорт Домодєдово, пройшов медичну комісію, попередньо зустрінув брифінг, зустрівся з учасниками польоту, отримав дозвіл на рейс, приймав мінібус, який їздив на літак, перевірив його, почав двигуни і ... не летять ніде. Однак весь процес підготовки до рейсу я фотографував.

Пілоти вводять офіс через окремий вхід в термінал. Так само, як і всі інші, вони проходять повне скринінг:

Аеропорт розділений на 2 зони: чистий і брудний. Чиста зона є зоною всередині аеропорту, який може бути доступним лише за допомогою безпеки. Решта терміналу називається брудною зоною.

Відразу після обстеження вся бригада проходить медична комісія:

Тут пілоти отримують подачу рейсу, де будуть введені всі інші позначки про рейс. Медичне обстеження може проводитися не раніше ніж за 2 години до вильоту і не пізніше години. Лікар вимірює тиск і пульс. Він виглядає на пілоті і оцінює його стан. Якщо виникають підозри, можуть проводитися додаткові тести:

У наступному номері старші відвідувачі отримують аптечки. Після того, як рейс, вони забирають їх назад. Вміст аптечок першої допомоги постійно оновлюється, а спеціальний лікар переконаний, що всі ліки з недосвідченою датою закінчення терміну дії:

Після медичного обстеження пілоти вирушають на один поверх і вводять брифінговий зал:

В кінці залу, в віконці копілот отримує документацію для літака в валізу значного розміру. Ми завжди носимо помічником командира. Вид хазяї:

У середині приміщення є великий стіл, при якому пілоти готуються до польоту. Вивчайте маршрутні документи, схеми в'їзду в аеропорт призначення, перевірте погодний підсумок на маршруті, оберіть оптимальний маршрут, визначте кількість палива, необхідного для вибору запасного аеродрому тощо.

Тут ми отримуємо дані про погоду на всіх ділянках польоту, швидкості вітру та напрямку на висоті, можливого турбулентства. Весь маршрут ділиться на розділи, а пілоти дізнаються заздалегідь очікувану міцність турбулентності на кожному з них:

S7 має окремий письмовий стіл з комп'ютерами в брифінгу, де Авіакомпанія може переглянути додаткову інформацію про переліт:
335 р.

Якщо командир має сумніви про погодні умови, він може консультуватися з метеорологічним метеорологічним лікарем:

На диспетчері для центрування командир помічника заповнюється і подає лист з інформацією про рейс. У вартість входить інформація, такі як номер рейсу, напрямок, номер хвоста, вага обладнаного літака (aircraft), загальний заправка, паливо для таксі, паливо для зльоту, паливо для польоту, час польоту і кількість місць. Ця інформація визначає, де літак має центр маси:

Після завершення тренінгу CAC називає провідний учасник рейсу та інструктує його:

Філософія Airbus полягає в тому, що екіпаж не повинен бути проточений. Так кожен раз CAF і ко-пілот відрізняється. Так само з польотами. Вони відповідають один одному в номері відпочинку перед польотом:
р.

Тут провідний учасник екіпажу проводить брифінги:

Після закінчення тренінгу пілот підійшов до диспетчера і повідомляє йому, що він вирішив зробити рейс:

До літака в спеціальному мікроавтобусі ходять пілоти. До речі, за авіакомпанією, кожний така вартість поїздки 1000 рублів:

На території платформи всі люди повинні переходити в зелені жилети. Не виняток:

Немає ключа запалювання в площині, і він переключається на кнопку. Проводиться первинна перевірка роботи системи:
184204 Р

Другий пілот проводить зовнішній огляд літака. Перевіряє відсутність перевірок «Подивитися до польоту» на передній стійці шасі, «при наявності, шасі не будуть видалені:

Візуально перевіряє ніс повітряного судна за пошкодження:
33315854

Перевірка стану датчиків. У разі, якщо вони не повинні бути глациновані:

Технічні двері необхідно закрити щільно:
53622

Візуально перевіряє лопаті двигуна:

Якщо вони заспокійливі, технік називають і прогрівають їх:

Начинка люка (чорний отвір в середині крила) буде щільно закрита:

Обстеження механізації крильця і розрядників статичної електрики (роди, що прилипають з крила):

Огляди моторної насадки:

Перевірка стабілізаторів хвоста. Вони повинні бути встановлені 0:
р.

Стан гальмівних колодок і паркових взуття:
Р

Після зовнішнього огляду копілот повертається до кабіни і разом з КВС проводить повну перевірку бортових систем:

На площині є обманний аркуш, який використовується пілотами:

При правильній експлуатації лампочка не повинна горіти:

Перевірте всі запобіжники:

У разі сильного сонця пілоти можуть знизити помаранчеві штори:
р.

У висновку я хотів би сказати, що пілоти S7 авіакомпанії Andrei Mabo і Олександр Коваленко зробили дуже гарне враження на мене. Калм, збалансований, розумний і впевнений людей. Я відчував себе комфортно. Є хороші спогади:

Наступна стаття буде «Аеропорт з точки зору відправника». Я відвідав Домодєдовську вежу. Перегляньте, як управління повітряними контролерами. Я збирав цікаві фотографії з балкона. До речі, місцеві хлопці сказали, що гості з камерою не приходять більше одного року. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное