Фото Національного географічного заяття 2011

Ми пропонуємо вам великий вибір кращих фото з Національної географічної тематики за січень – всього 31, за кількістю днів місяця.
Будь ласка, зверніть увагу, що більшість фотографій доступні у великій роздільній здатності.
Можна використовувати як шпалери для робочого столу.

р.

1,1 км Я мав неоціненну можливість побачити ці дивовижні будівельники з початку до кінця, з бази декількох листків до останнього відділення. І все це, щоб порадувати леді серця. (Jiri Slama)

2. Гарний морозний краєвид на захід сонця в Альберті. (Dwayne Холмуд)

3. У Розташований в комерційному доку Порт-Орфорда, Орегон, невеликий затишний ресторан, який обслуговує морепродукти, оформлений для відпочинку. Життя в цьому рибальському селі здавалося замороженим в минулому, коли життя було менш пектичними, і коли ми ще помітили і цінували прості радості життя. (Randall Scholten)

4. У Тільки в домашніх умовах, дивлячись на фото на комп'ютері, я бачив, що ця дівчина виглядала безпосередньо в лінзу. Ян Пабло Веласко

5. Умань Жінка їде між вагонами, що прямують на північ від Дака, Бангладеш. Її багаж під час перевезення. На триденному фестивалі Uraza Bayram був Рамадан. Десятки тисяч людей, які подорожують на їхні села з міст, щоб відсвяткувати свято своїми сім’ями. Поїзди переповнені, і багато хто не встигли купити квиток (таких не було, або просто не змогли дозволити собі) змушені подорожувати на дахах поїздів або, як це жінка, між перевезеннями. (Amy Helene Johansson)

6. Жнівень Я намагався зловити цей бджоли довгий час. Після декількох спроб, я нарешті досягнув успіху. Природа завжди змінюється і рясно. І все життя і одна камера недостатньо для того, щоб правильно зрозуміти свою красу. (Dev Banerjee)

7. Про нас Водіння через Сідней міст під час пилососа. (Шризька кнопка)

8. У Сніжно-відкритий пірс на озері Zug в центральній Швейцарії тільки перед сходу. (Ingo Meckmann)

9. Навігація Будинок сова на захід сонця на теплому літньому добу в Іспанії. (Андрес Лопес)

10. Вогнегасники намагаються вивести вогонь після вибуху природного газу поблизу Сан-Франциско у вересні 2010 року. Вогонь знищив 37 будинків і загинув сім осіб. Йош Едельсон

11. Гарний світан над пляжем Санур в Балі. (Tan Kiki Rustandar)

12. На Mount Mugu біля Малібу, Каліфорнія. Автопортрет. За мене, хвилюючі хвилі дивляться більше як гірські вершини, ніж прибережні води. (Garret Suhrie)

13.00 р. Невідомий чоловікові, поведінка лісових вовків розкрито на цій картині: майже людська любов і прихильність на межі поваги. Ця поведінка зазвичай прихована від очей людини. Серце стає теплою, і відчуває, що це не безборіддя тварина, але улюбленець, який ви хочете повісити і доглядати.

14. Під час нашої чарівної поїздки в Ісландію часто дощують. Після перекреслення півострова Snaifelsnes все змінилося і з'явилися ці кристалічні хмари. Після того, як ця картина я бачив веселку, яка тривала протягом півгодини. Дуже високий день. (Маттева Виноград)

15.00 р. Фото взято в меморіальних садах Ірландської громадянської війни в Дубліні. Під час цієї війни (1922-1923), більше 38,000 Irish помер. (Новий Нестор)

16.00 р. Ця фотографія була прийнята в липні 2010 року в районі Ісландія під назвою Landmannalaugar. Люди приїжджають сюди, щоб побачити яскраві гори ріоліт. Під час нашої поїздки ми побачили певну бавовну по дорозі, але я не чекав, щоб побачити всю бавовняну поле. Цей образ відображає атмосферу Ісландії. Ви просто повинні подумати, що пейзажі не здивують вас, диво тут. (Jennifer Jesse)

17.00 р. Я хотів би зробити це фото, щоб показати вам красиві деталі і кольори нареченого і нареченого нареченого. Вони не скинули, хоча вона збуджена безперервно на день весілля. (Naqib Albar)

18 років Я був у правому місці. Це Nichols Bridgeway Street, що веде до сучасного крила художнього інституту Чикаго з прекрасним видом на центр міста. Він був захід сонця. Я люблю архітектуру, життєдіяльності міста і світла – це все чудово, легко в одному пострілі. (Міхай Іако)

19.00 р. Я не збираюся взяти цю фотографію - я був там після мого оригінального призначення (Золотий міст воріт) був повністю занурений в туман. Я дуже рада, що я зумів перехрестити Embarcadero, оскільки Bay Bridge дивовижна! (Kristin Repsher)

20. Хмарний обідній день в Ginza, Токіо (Navid Baraty)

21. Фото було взято після першого розмиття в грудні в Південній провінції Мічиган. (Харлі Андерсон)

22. Відображення на дорозі після хмарного дня в Китаї Нью-Йорк. (Matthew Goddard-Jones)

23. У січні, коли більшість північної півкулі Землі оббивається снігом і заморозками, невеликим богемним містом - рай для серфінгу - Сайуліта, в Мексиці - місце, де яскраві тони і тепло панування. Місцеві жителі та рідкісні гості насолоджуються природною красою сонця, хвилями, сіллю та захід сонцями. Зіткніть у сні? Ось ми йдемо. Рарелі - це зимова фотографія. (Ашлі Гордон)

24. Пляж Іпанема в Ріо-де-Жанейро, вночі. (Sasza Lohrey)

25. Клоун Коти Паркер променів перед початком десятого щорічного професійного гризу в Glen Rose, Texas. ПАРФА – це професійна організація, заснована та складається з військових, пенсіонерів, інвалідів, ветеранів та власників карток Міністерства оборони. Бенні Девіс

26. Ця фотографія була прийнята в грудні 2010 року під час першої поїздки в Національний заповідник Bosk del Apache в Нью-Мексиці. Займав мене чотири дні, щоб почекати в холодну годину до дачі. У четвертому день все відбулося одночасно. Неприємний світлий, правий напрямок вітру, і ці дикі гуси засихають в небо прямо перед мою лінзою. (Трой Лім)

27. Березовий ліс взимку в Fichtelgebirge, Баварія. Мартин Гертел

28. Напередодні 2010 року Кубок світу ФІФА, який був виграний Іспанії, я сталося, щоб побачити ці аматорські гравці на пітчингу, що дивно з'явився серед цих будинків в Барселоні. (Oriol Tarridas)

29. Ця фотографія була проведена на місці під назвою «кінець світу» в м. Хом, Норвегія. Температура була -21 градусів Цельсієм. (Audun Wigen)

30. Дивовижний світло перед літньою грою в районі Пеак, Англія. (Стой Роче)

через bigpicture.ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное