Найвища телеведуча в світі

Гуанчжоу TV Найвища телеведуча в світі. Вбудований 2005-2010
ARUP для 2010 Asian Games. Висота вежі 610 метрів.
До висоти 450 метрів вежа була побудована у вигляді комбінації гіперболоїдної сітки
оболонка і центральне ядро. Гіперболоїдний дизайн сітчастої оболонки вежі
Гуанчжоу відповідає патенту No 1896 від 12 березня 1899 р. російського інженера В. Г. Шухова.

1,1 км Сітчаста оболонка вежі виготовлена з сталевих труб великого діаметру. Вежа з коронкою висотою 160 метрів. Вежа призначена для трансляції телевізійних і радіосигналів, а також для перегляду панорами Гуанчжоу і призначена для отримання 10000 туристів в день. р.

2,2 км Вежа була розроблена голландськими архітекторами Mark Hemel та Barbara Kuit і отримала міжнародний конкурс у 2004 .

3. У Вежа знаходиться підземний паркінг і торговий центр ТВ і радіопередавачі, ресторани, виставкові приміщення, 4D кінотеатр, ігровий зал, оглядові майданчики тощо. Це правда, що багато ще не було знайдено

4. У Все освітлення вежі є світлодіодним і економічним, і постійно змінюється відповідно до ідеї дизайну кіннінг .

5. Умань Тепер трохи критика. Перш за все, є гідна черга при вході в ліфт. Так як черга буде проходити повністю з китайської мови, вона не дуже гідна – люди навколо не розглянуть її соромно, щоб обговорити щось, висихаючи прямо в в вусі або просто худнути на вас і т.д. В касах, навпаки, вітрові доріжки, ціни квитків від 50 до 150 років. Чим вигідніше. Приймаючи найдорожчий квиток, ви думаєте, що буде менше людей і всіх інтелігенцій, але насправді виходить, що кожен приймає тільки найдорожчі квитки, тому всі ліфти безкоштовні, і в ліфті до верхнього поверху стоять 20 хвилин.

6. Жнівень Тепер кабінет обстеження. Якщо ви сходженняли на висоту 400 метрів, то немає проблеми з цією функцією. І якщо ви хочете помилуватися видом, то, принаймні вночі, це втрачена причина - навколо окружності за вікнами широкі металеві труби, які також яскраво освітлені. Ті рідкісні шматки скла, які не заблоковані металевими конструкціями, безперечно покриті пальцями і підсвічуються всілякими точковими світильниками

7.

8.

9. Навігація Я ходив, похилий, кинув пальмове дерево на вікно з ногами, вирішив піти, як я бачив, що в одному місці люди натовпу явно порушують закони випадкового розподілу. Виявилося детальне дослідження, що це рядок десь. Вгору Виявилося, що це була черга в скляній кабіні, яка придбала для загальної окружності вежі. Насправді, всі китайські є там, щоб зробити фотографії. Група чотирьох осіб надходить, наприклад, а потім знімаються комбінації: перший з другим, першим з третім, першим з четвертим, першим з другим і третіми і т.д. У той же час для кожного людського комбінування є ще одне число цікавих поз і жестів від кожного учасника. р.

10.

11.

12. Я мав стояти не менше півгодини. Я був сподіватися, що це буде приємно бачити. Делокація Ви не можете побачити пусту річ вниз тут!

13.

14. Що таке ліфт. Завдяки прозорим дверима ви можете помилуватися цілою структурою вежі зсередини .

15.00 р.

Türkçe, English, Русский, Українська...