Студенти побили вчителів і розмістили відео онлайн

Відео «Серег проти Вафлі» за 3 місяці найбільш обговорюються в одній з шкіл Шелехова. Це ім’я шести 9-градантів, які давали свої «вишукані шедеври».
На екрані вони висококласні, м'язові хлопці і коротка вчитель фізичного виховання, який становить 73 років. Підлітки грубо відштовхують ноги в грудях і назад, розламують руки, а потім повністю відварюють на підлозі. Запис ще важче: вчитель пов'язаний з волейболською сітку і лікував навколо залу, як м'яч. Відео вміло редаговано і накладається на ритмічну музику.

Скільки разів таке жорстоке зловживання піддав ветерану праці та вчителя вищої категорії Олена Єгорова, тепер ніхто не може сказати. Навіть сама: вчитель має проміжок пам'яті. Вранці, якби нічого не сталося, вона потрапила до класу.

до Ми дізналися про цю надзвичайну надзвичайну ситуацію тільки в минулому четвер, — заявив начальник відділу освіти, молодіжної політики та спорту Шелехова адміністрації Ольга Скороходова. І це не від шкільної адміністрації, але, як кажуть, від третьої руки. Проведено огляд у школі за вихідні дні. Виявилося, що перший про постійне бджільництво вчителя розповів головниймайстер і дівчатам з паралельного класу. Але ті, в свою чергу, кварелі з будинку не взяли і вирішили зрозуміти стіни школи. Найчастіше ці жахливі зловживання відбувалися в суботу. Не весь клас був там, але тільки чотири або п'ять хлопців. Вони були тихими і тирнічними.

Олена Іванівна – це міцний дух і фізично!

Хто буде відлягати, вони дізнаються довго. На щастя, Єлена Є. пережили після таких скосів. Вона все ще весела і життєрадісна і плоско відмовляється вірити постріли.

- Чи це мені? Учитель запитує, дивлячись на екрані, і висихає.

Чому режисер і головниймайстер не звучав тривоги в часі, тепер ніхто не може відповісти. Головний майстер школи написав лист відставки. Вчителі, які знизили голову, не можуть вірити, що сталося, хоча батьки з інших класів знають практично всі деталі зйомки.

до Важко порушити нашу Олену Івановну. Вона є одночасно міцною в дусі і фізично: вона все одно сидить на близнюках і стрибає на колоді, приступаючи до травмованих колег. Вчив нас всім, наші діти і зараз наші онуки. Це великий вчитель, мати, двічі бабуся. Я, вона має погану пам'ять. Чи можна скуштувати людину зараз?

Чому Олена Є. не ходила на добре збережений відпочинок, і все ще навчила дітей бігти на лижах і робити міркувань, інше питання.

до На початку шкільного року Олена Є. розповіла мені: «Якщо ви вогонь, то помираю!» Ми відчували себе і розуміли її. Як режисер, я не думаю, що це мій недолік, я працював чесно.

Сьогодні ми відвідали Є. Правда, ми не сказали, що ми прийшли, щоб не турбувати її знову. У поле вона скромно викладає фотографії 10 років тому, численні сертифікати, нагороди.

- Я був вчительом протягом 53 років і не хочу оплатити. Я не можу зробити це, вона прийнята. - Не про гроші. У мене є лише 8 годин робочого навантаження прямо зараз. Я не можу сказати, що я коли-небудь був оброблений погано хлопців.

Цинічні підлітки мають свою правду. Ця 73-річна відставна жінка змушена піти в клас в білій футболці і шорти. А іноді, якщо ви не слухали, ви потрапили!

- Дійсно, ми зараз розглядаємо два заявки: один з студентів, які стверджують, що зловживали, інші від вчителя.

Як тільки розпочато розслідування, всі відео, які були опубліковані в Інтернеті, студенти видалили. Зараз в цьому випадку є багато суперечливих питань: які допускаються до 73-річного чоловіка, щоб працювати не тільки вчителям, але як вчитель фізичного виховання, де кожен день потрібно рухатися, бігти? Якими були колеги? Про це дізнаються батьки та батьки? Тепер з цих питань є офіційне розслідування та провадження в перевірці неповнолітніх.

АДМІНІСТРАЦІЙНИЙ КОММЕНТАР

З майстром припиняється трудовий договір

У рамках постійного офіційного розслідування мер Шелеховського району Юрій Сюстін зустрівся з співробітниками школи.

- Внутрішнє розслідування та розслідування Департаменту внутрішніх справ в даний час здійснюється шляхом. В результаті ми познайомимося з шкільним колективом. Крім того, я думаю, що стала причиною серйозної розмови в усіх навчальних закладах. Необхідно додатково зустрітися з профспілкою працівників освітніх установ, розглянути питання відносин у педагогічному середовищі, взаємодії та взаєморозуміння з студентами.
Справа жорстокості студентів, разом з окупантом шкільного керівництва, щоб зробити її громадськістю, вжити конкретних заходів може викликати ще більшу шкоду іншим, а їх неприпустимості спровокують розвиток таких ситуацій в майбутньому, мер сказав.

Відбувся договір про працевлаштування з директором школи.