Ферарі частина No1

Феррі Просто скаже слово, як це звучить!

Увагу, пости будуть стартувати, в якому я розповість і покаже вам про автомобілі Феррі. Сьогодні я збираюся розповісти вам про автомобіль, названий всією країною... думаю, що? Це право Італія або Феррі 458 Italia !!!

Феррарі Скудрі був заснований Ензо Феррі в 1929 році. Почати виробництво транспортних засобів в 1947 році.

Все правильно, нехай!

Я починаю з найкрасивішим і новим:

Феррі 458 Italia

The Ferrari 458 Italia - новий автомобіль з будь-якої точки зору: двигун, дизайн, аеродинаміка, приладобудування та ергономіка.

Новий 4499 см3 V8 є першим прямим двигуном Ferrari в центральній частині положення. Цей двигун має дуже високий коефіцієнт стиснення, характерний для гоночних двигунів, що дорівнює фактору 12.5:1. Станом на 9000 об/хв. Ця відмінна потужність від 127 к.с./літр встановлює нову стартову точку не тільки для всієї лінійки Ферарі і історії компанії, але і для всього сегмента ринку. Максимальний крутний момент становить 540 Нм на 6000 об/хв, понад 80 відсотків з них доступні, починаючи від 3,250 об/хв. Технічний момент був записаний як 120 Nm / літр. Однак, що дійсно неординарний - це кількість крутного моменту, що поєднується з високою потужністю при низьких обертах.

458 Italia оснащений подвійною трансмісією подвійного відключення, яка збільшує продуктивність при наданні дуже гладкого перемикача навіть при повністю відкритій дросельці. Інженери розробили спеціальні, спортивні коефіцієнти передач, які відповідають потужності і крутних вигинів нового V8, гарантуючи високий крутний момент при низьких швидкостях колінного підйому двигуна і дозволяють автомобіль досягти максимальної динамічної продуктивності в більшій швидкості.

Інтер'єрна обрізка Феррі 458 Italia є ще однією відмінною рисою автомобіля, підкреслюючи свій спортивний характер. Водій привітний новим макетом і революційним ергономічним інтерфейсом, де зосереджені всі основні елементи управління.

р.

The Ferrari 458 Italia має двоповерхову суспензію на передній та багатолінійній конструкції на задньому плані, налаштовується для забезпечення максимальної стабільності курсу та відмінної обробки. З більш прямим коефіцієнтом рульового управління, Ferrari 458 Italia дозволяє власникам можливість кута і їздити дуже швидко, зберігаючи максимальний комфорт водіння.

514460 р.

Удосконалено інтеграцію системи електронного контролю диференціальної та диференціальної диференціації F1-Trac (на даний момент, керований тим самим пристроєм управління двигуном), що веде до 32 відсотків збільшення поздовжнього прискорення при виході повороту порівняно з попередніми моделями. Еволюція контрольної електроніки, що характеризується більш швидким і більш точним обчисленням рівня тягового тракту, гарантує більш високу стійкість і легкість управління.

3D огляд. Слідкуйте за посиланням і користуйтеся те, що ви бачите :

- відео

Традиційно в кінці я поставив фото величезного формату:

1-й

2,2 км

3 хв

4. У

5 хв

6 хв

7 хв

8. У

Візьміть колесо;
9. Навігація

10.

Я збираюся розповісти вам про Ferrari 430 Scuderia.

Дякую за вашу увагу, я сподіваюся, що вам сподобалося! :