Цікаві факти про звичні речі

Як показано Рентген, під відомою «Моною Ліза» є три попередні версії.

Наполеон прочитав на рівні двох тисяч слів за хвилину (близько 12,000 символів). Бальзак прочитав нові дві сотні сторінок в півгодини. Невідомо, чи може він перебудувати його зміст.

Якщо справжня жінка мала пропорції Барбі-ляльки, вона зможе прогулятися по 4 кінцівках. Хтось зручний, звичайно, але...

На кінному символіці в скульптурі. Якщо статуя кінного походу має як підняті ноги, значить, людина загинула в бою. Якщо кінь має тільки одну ногу, значить, що людина загинула від ран, отриманих в бою. Якщо кінь має всі 4 ноги на землі, то людина загинула природну смерть. Доля коней невідома.

Бетховен був колись заарештований за невагомість. Від тюрми і сумі, як кажуть вони.

Більше 20% всіх дерев у світі – сибірська модрина.

Арахіс використовується в виробництві динаміту. Військово-стратегічні горіхи, однак...

Більшість людей втрачають 50% своїх смакових відчуттів за віком 60 років. (Гілка без смаку, хе.) . . . )

Кожна хвилина, 27,529,124 літрів пива споживають.

Капітан Кухар був першим чоловіком, щоб встановити стопу на будь-який континент, крім Антарктиди.

Японці довели, «Для чоловіка завжди здоровий і не вдома. й

Блондинки бороди швидше, ніж темні.

Під час свого життя людина виробляє стільки слини, що буде достатньо для 2 великих басейнів. І якщо він смажений картоплі або часникові скоринки перед нісом ... . ?

Зуб є єдиною частиною людини, яка не має можливості зацікавити себе. Чому ми не боби...

Полярні ведмеді зліва. Хоча від удару правого я думаю, теж, це не здається багато ...

Р

Зооо в Токіо близько 2 місяців тому, що тварини можуть (повно!!!) займіть поломку від людей.

У 1880 році кокаїн продається вільно лікувати застуди, невралгія, головні болі і безсоння. Зрозуміло, однак, були часи...

У 1982 році англійський Зал захотівся зробити самогубство шляхом буріння отвору в черепі. Я не знаю, якщо він був котом з семи життів у своїх попередніх реінкарнаціях, але він не вмирає до тих пір, поки він зробив восьмий отвір.

У «40-ті рр. Біч змінив своє ім’я до Біка, щоб уникнути перемонтажу слово. Я думаю, що було так багато задоволення в офісі...

97% людей, які пропонують нову ручку, напишіть їх ім'я.

11% всіх зламаних Xerox машини не вдалося, тому що люди сидять на них, щоб скопіювати їх частини тіла. Це не копія вуха ...

Олександр Грахем Дзвон, винахідник телефону, ніколи не назвав його матір'ю і дружиною: вони були як глухими. Я думаю, що я хотів бути так гордим...

6706554,00 Р

Але його жінки не тільки: 25% світового населення сьогодні ніколи не зробив телефонний дзвінок.

У XV ст. було прийнято вважати, що кольорові червоні ліки: хворі носать червоний і оточений червоними речами. Не дивно, що у Середньовіччя є висока смертність.

80% тепла тіла людини втекти з голови. «Гарячі голови» не є еуфемізмом.

Якщо мед заливається окропом, то буде запах, як варений рак.

А в с. Лобовського в Саратовській області мешкає бджоляр, який здатний витримати 40 годин в животі з бджілками повністю голий. Я не знаю, чому він...
У той же час більше людей гинуть від бджіл щороку, ніж від змійних біт.

Тварина, яка може тривати найдовший, є щуром. Не привіт...

5925959

В останні 4000 років з'явилися нові тварини. Людство - лази ...

Коли людина посміхається, працює 17 м'язів.