Відео не для слабкості серця

19 травня 2010 р. Скрипт Роман Суслов супроводжує армію. Щоб зробити почесний обов'язок.

р.

Це, де він тримає свій однорічний малюк.

319259

21 травня 2010 р. він переглянув додому «Я буду загиблими або лівими вимкненими» і зумів повідомити, що стільникові телефони з конкриптів були конфісковані.

22 травня 2010 року родина Романа Суслова та друзі повідомили, що він повісив себе в туалеті.

Кілька днів після урочистого супроводження Романа Суслова до армії, його родичі змушені записувати відео докази на його труні, щоб досягти нормального розслідування обставин його смерті.

Я пішов на сайт Громадської ради при Міністерстві оборони РФ в пошуку деяких відомостей про випадок.
Немає нічого про Суслов.
Головна

Правда, є захист від сильного ворога. Це сильна армія. І в той час, коли ця дисертація була оскаржена протягом століть різними демаглогами і психіками, забезпечення національної безпеки завжди була актуальною для Росії.
Тим не менш, армія є частиною Товариства, в якому майбутні захисники Вітчизни виростають і виховуються. На скільки вони готові боротися за свою країну, «Чому вони відступають до влади», чи є внутрішня мотивація кожного окремого винищувача або офіцера для виконання обов’язків щодо захисту незалежності Батьківщини, родичів та друзів, залежить від загальної бойової готовності ЗС.

Я впевнений, що син Романа Суслова, який став сирітником, буде дуже «закінчений для влади».
Але його матір ніколи не кладе його в армію.
Вона, ймовірно, просто демаглог і психолог.
оригінальний.