Цікаві історії футболу

Виходячи з цього

Перш за все, гра між шведськими командами Гетеборг та національною командою Degerforce була лугою, а не команда зуміла відкрити забив. Всі змінилися в миттєвому режимі. Повідомлявся про народження своєї дочки. Замінили Йохансон. Він відразу став центральною фігурою на полі і забив чотири цілі в решті часу. "Що можна зробити радість", - сказав суддя після матчу, який привітав Йохансон. «Я мріяв хлопця». Ось чому я так поганий сердитися і вивів зло на мій супротивник.

Неділя У пожежному відділі маленького італійського містечка Campos раптово озвучили тривогу. На здачі негайно занурюється в машину і кидається на сцену вогню. Коли вони прибули, вони не побачили пожежу або диму. Але в віконці будинку на другому поверсі він кричав, «Допомогти мене!» Вогонь! Тепер є сходи. Людина була зведена. Не даючи подяки, і не пояснюючи нічого до рятівників, він втік. Під час арешту виявилося, що він, пристрасний вболівальник Giovanni Cuizaro, в день цікавого футбольного матчу був замкнений дружиною, який не захоче чоловікові залишити будинок щотижня. А ресурсний фанат прийшов з хорошим способом, щоб отримати в гру.

Абсолютно неймовірний штраф забитий у серпні 1971 року, гравець команди «Будівельник» з Полтавщини Олександр Молодіцький. Тим не менш, слухайте дуже добре. "Я прискорив, згинаючи над, і вдарив ще м'яч з головою. Про нас У м'ячі потрапив нижній правий кут від воротаря, сказав футболіст. Важко уявити, як це може статися, але немає причин не вірити автора цієї унікальної мети.

На ніч на околиці маленького містечка Сициля розбили натовп п'ятих чоловіків. Страхувальники зламали фуршетне скло і варять кілька пляшок вина. При терористичному стрибку з ліжка і з'їжджають сходи, непривітні гості і причепний холодний. Прибирання приміщення, власник знайшов невелику бронзову фігуру футболіста. За допомогою цього малюнка відкрився двері таверна. Згідно з такою ж цифрою, поліція зуміла знайти самі крокоди. Вони присуджували цю статуетку для ...

У 1984 році в невеликому вірменському містечку Гюмрі, на зустрічі команд міста Гюмрі та футболістів Єреванського молочного заводу, рахунком було 0-0 до 80 хвилин матчу. Але після того, як неприпустимий удар одним з гравців Gyumri, м'яч повільно пішов по лінії, але це не зрозуміло, де заєць стрибнув на поле і м'яч розкочував в мету від нього. І суддя матчу не мав вибору, але для підрахунку мети до занурення гравців з Єревана. Мета була записана на нападник від Gyumri, який торкнувся м'яча.

У середині 60-х років в матчі між двома іспанськими командами - Ріоне і Ла Катіна. По-перше, після початку зустрічі, м'яч, який відмовляється від підніжжя судді, був в мережі цілей господарів - клуб Ріоне. Референці, незважаючи на протести глядачів та футболістів, ціль було підраховано. час пішов, господарі не змогли переробити, через те, що ситуація на стендах і на полі поступово нагрівалася. Суддя вигідно мультіли плани на порятунку вентиляторів від... Коли раптом три хвилини до кінця гри м'яч потрапив на голову і в даний момент був у воротах гостей. Герой зустрічі в державі удару здійснили поле футболістами обох команд.

У Чиліанському місті Антофагаста відбувся урочистий випадок на футбольному матчі. Команди міської адміністрації та офіцерів місцевого гарнізону. Суддя призначив одинадцятиметр на воротах армії. У той же час один з гравців цієї команди (за рейтингом - лейтенантом) продемонстрував суддя з неоднозначним жестом - з поля! Суддя скасував штраф і відставив: він служив некомерційним офіцером у місцевому гарнізоні. Грати в гру, сервіс за допомогою сервісу.