Найприємніші пропозиції на eBay

715211

Кілька незвичайних випадків манічного кріплення людей на онлайн-торгах Ebay. Деякі з них витрачають всі свої гроші на непотрібні покупки, інші продають абсолютно незвичайні речі, інші просто торгують дикими діями, намагаючись задовольнити свою пристрасть до еквайрингу або заробити гроші.

Божевільний мама.

Фото розповість більше тисяч слів. Зображує будинок американської жінки, який вирішив поставити всі персональні місця, придбані в онлайн аукціоні речі. Її син скаржаться, що не можна ходити в будинок - ви постійно струнете на щось, особливо в темряві. Я думаю, що це просто неможливо піти там, і для того, щоб добре, всі ці ягнята повинні бути викидані або даються до бездомних (хоча, чому це потрібно?)

Купити більш дорогі

Деякі люди, без барвінгу, роблять завищену ставку, купуючи дешеві лоти за багато грошей. Чому вони роблять це незнімним, ймовірно, щоб збільшити своє почуття прекрасності, або просто через хворобу. Наприклад, одне з простих відтворення знаменитого живопису з початковою вартістю $ 40 було продано за $ 30 тис.

Продано ім'я дитини

Сім'я Срібламана може вважатися однією з коронок ступеності – вони кладуть для проведення аукціону право на ім'я сьомої дитини до пологів. Ставки стартували на $150, а переможець був GoldenPalace, який оплачується $15,000. Дитина була названа GoldenPalaceDotCom Silverman. Я думаю, що дитина, як виростає, усвідомлює те, що він зробив батьків, і скоро ми будемо мати новий аукціон, де він спробує купити нормальну назву.

Не на продаж?

22-річний, який називає себе Наталією Диланом, спростовує цю претензію - це все ще для продажу, і тільки на аукціоні! Угода встановлюється для того, щоб взяти участь у лавці Невада в юридичному бульйоні. До речі, дівчина занурила іспити з поліграфа і пройшла всі необхідні тести для підтвердження «інтегрності виробу».

Продати голову.

Я дивую, що люди готові зробити гроші. Ось, наприклад, Карі Сміт може бути у верхній частині всіх рейтингів смішних пропозицій, оскільки вона поставила її лобі на аукціоні як рекламна платформа. Ставки почалися в $10,000, а сума Карі отримала за неї голову, вона планує провести на своєму сонному навчанні. Що не так з оточуючими і друзями сина невідомо.

Продати своє життя.

Австралійський студент Nickael Holt виявився незвичайним товаром на eBay – його життя, включаючи назву, майно, номер телефону і друзі. Адміністрація аукціону вважається правильним, а хтось виграв аукціон, ставши трохи більше $ 3,100.

Я продаю все!

У 2001 році на аукціоні всі його майно, список яких він увійшов на його сайті. Серед об'єктів, які продаються, є його зубні протези та масивний офісний коп'єр, особисті фотографії та зимове пальто тощо. Хто повинен купити всі ці речі, але що він гонни робити з чужими зубами?

Продам свою душу.

р.

Він продала свою душу... Висловлення не є літровим, і людина, названий Блейн Браун серйозно ставить душу до проведення аукціону. Опис вказує на те, що товари супроводжуються сертифікатом та ліцензією, що підтверджує право власності та підприємця володіти душею продавця на 1000 років після закінчення договору. Відзначається окремо запис прав душі, в тому числі контакт з власником після смерті, від після життя.

Призначений для негативного огляду

І, нарешті, милий випадок (хоча вони всі цікаві). Покупець, який опублікував негативний огляд на сайті аукціону. Незважаючи на те, що гроші повернулися до нього, огляд залишився на сайті. Ось такі чорні гравірування.