Вахтан Кікабідзе: Всі витрати, всі зміни, крім російської хавінізму

У інтерв’ю з українською публікацією «Замок Ляпа», відомого актора Вахтанка Кікабідзе розповіла про те, що він думає про Путіна, про бруду, який заливається на Україну російськими ЗМІ, про захоплення Криму та багато іншого.

«Всі витрати, всі зміни, крім російського хаувінізму», - сказав Кікабідзе.

«Коли вони почали вбивати людей, я не знайшов себе. 24 години на добу були мої думки в Києві. Я хотів залишити все і бути в Інститутській, Грушевському. На жаль, вік бере свій пальчик. Якщо я втратив 20 років, я був на Майдані. Я рука і стопа для прагнення до європейських цінностей, проти брехні, корупції, диктатура. Для безкоштовного, насиченого і рівних серед рівних європейських народів України, — сказав актор.

У серпні 2008 року ми захистили українські сотні. І було багато. І загинув сім українців. Грузинські війни за свободу і залежність від Майдану, одна з них, 33-річний Давл Капіані, помер. Він пішов з молодий син... Грузинці були на передніх лініях і були багаторазово вражені Беркутісом. й

Кілька років тому я повернув додому пізно вночі і побачив два люди біля пам'ятника Т.Г.Шевченку в Тбілісі (відкрито в 2007 році). І відсвяткували щось. Я вирушив і відповідав українською мовою, «Лонг живе безкоштовно Україна!» Я почула несподівану відповідь: «Бубо, приїжджайте до нас!» Ми грузинські, але великий Кобзар вирішив підняти свої окуляри для України та українців, які підтримали та захистили нас у війну з Росією. Тексти пісень, а це означає: І що ви думаєте, я був третій! Згадайте, що я торкався кожного разу. . . ?

Відповідаючи питання про безпеку України, Вахтан Кікібді заявив, що така велика країна повинна мати власну ядерну зброю. Хто знає, як довго Путін буде правильним в Кремлі, які похилають всіх і не можуть бути довірені. У жорстокому світі, і навіть з атеїстами в силі, важко залишатися своєрідним. Просто неможливо. й

Якщо це не сталося, що знову трапиться: прийде російський солдат, то прийде російський танк, а потім російський вишневий чоботи. Я не хочу російських завантажень у рідній Грузії. Я не хочу їх у рідній Україні.

З першого дня незалежності України розроблено план арешту та анексу. Про це вже давно замислювалися імператори Путіна. Кремль боявся Майдану, який починався в поганий час для них, під час проведення Сочі Олімпійських ігор. Путін не встигав. І закінчила ігри, в короткій перерві перед Паралімпією, зайшов в Крим.

Як для російського телебачення Вахтан Костянтинович назвав їх неоднорідним.

Я не можу і не хочу, щоб дивитися невинність і неправомірність відображаються росіянами. Ми любимо своє життя. Нестерпний. Для Путіна я також бандеровіз і фашист. За підтримки Майдану та українців. І спасибі Богу. Прод і гордість! До речі, не можна помітити, як Путін каже «Бендеровці», це з грубою помилкою з метою. Зволожувати ім'я великого Степана, щоб привернути своє значення. З іншого боку, говорячи таким чином, він вважає українців Молдовами, оскільки «Бендерів» є мешканцем міста Бендері, Какабідзе сказав.

Коли Росія направила війська в Грузію, і я дав російський наказ Дружба за мого 70-го дня народження, багато бруду зали на мене російськими ЗМІ. І перш за все, у ротах тих, хто завжди вважав друзям. З тих пір я нічого не дивився. Займається час прощення. й

Попри те, що він думав про лист низки російських діячів культури за підтримки Путіна про дії в Криму, Кікабідзе сказав: Ми всі різні, кожен дивиться на світ з дзвіниці. Не звертайте увагу на них. Ті, хто відважився, розвідник і відвага не погоджується з положенням Кремля, знаючи, що система не пробачить їх. Він був чоловіком. Художники не мають права називати війну. Тільки для миру, доброти, любові, миру та розуміння. й

Вахтан Костянтинович не може допомогти, але розповісти про анекдоту в темі: «Путин прийшов до ворожого казка і просить: «Що буде все? й
"Війна," відповідей казки.
- Я знаю це. Скільки коштує пиво в Червоній площі?
"Шікс гривню", - сказала жінка.

Кікабід вважає, що «Всі українці повинні приєднатися до рук і зібрати країну, для якої кожен не буде сором'язливим». Не забуваємо, що кров прокинув на Майдані.

Для зміни моделі України потрібні фундаментальні зміни. На жаль, викинути все радянське і забути його як страшна мрія. Сильний стан не може бути побудований без послідовної культурно-інформаційної політики. Для своїх рідних, й

Вахтан Костянтинович також зазначив, що він мріє про надання благодійного концерту в Києві пам'яті Небесної сотні, а також відповів: «Переповіді на Майдані, щоб якомога більше людей могли бачити і почути її». Від етапу я хочу сказати українцям слова серця Я дивлюся в цей день. й