І вранці вони кинуться з шишками.

Південно-Східної та всієї України. Моє ім’я Андрея Соколова. Я 37 років і жити в Ялті. Я проголосив за Крим, щоб приєднатися до Росії, і я зрозумів, що я зробив величезну помилку. Що відбувається в Криму просто не описано.
Слова. Вам потрібно побачити це. Неподалік від центрального пляжу. Крим тепер живе в повній інформації, законодавчій та харчовій хаосі. Всі казки про гарне життя з Росією виповнилося історіями Аксенова. Вони робили свою роботу і просто зникли. Вони не говорять про те, як і як жити в Криму. Про нас

Не потрібно нічого сказати. Люди не дарма. На телебаченні показані щасливі особи, але ніхто не говорить про проблеми, які зіткнулися з Кримом. Газолін в Криму залишився на 2-3 дні, ціни від 15 грн за А92. Якщо ви не хочете купувати, немає нафтопродуктів з РФ.

Банки закриті, безготівкові. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. Також було складно оплатити термінал. Вони просто не працюють. Проблема з їжею виникла в багатьох супермаркетах, але не у всіх.

Ялта має більш ніж один туристичний. Всі готелі порожні, і ніхто не дає прогнозів. Я не знаю, що жити, що платити податки та комунальні послуги. Багато підприємців на межі банкрутства. Це не було випадку навіть у '91.

Головний прибуток був на відпочиваючих, але навіть російські туристи не поспішають нас. Не кажучи вже про юридичний статус мого бізнесу, який знаходиться лише в повітрі.

У Гурзуф вже були прецеденти, де хлопці в немаркованих формах прийшли і кинули власника, і не вдалося нічого робити. Крим тепер в анархії. Бажаю бачити ці фейки в очах, які, не думаючи про наслідки і людей, це до півострова. Суди не працюють. Шановні Южно-Східні, не захоплюються історіями проросійських агітаторів.

Ви просто будете використовувати і відкинути пізніше, як використовується презерватив, і наслідок всіх це буде збиток від вас. Не відчуйте всіх труднощів такого переходу. Повідомляємо, що повітряний простір закритий, а кримські громадяни не зможуть літати в країни ЄС, якщо вони мають російський паспорт. Звісно, більшість не летять там, але факт не приємно. Також наш Міжнародний аеропорт Сімферополя був третій пасажирський трафік в Україні. Тільки рейси з РФ.

У нас багато туристів не тільки з України, але і з різних країн світу. Yalta-Intourist є одним з найбільших пансіонатних будинків, які завітали іноземців. Ви можете забути про них.

П.С.В. Путін, ви думаєте про тих людей та їх бізнесу, коли ви ввели Крим? Чи були ви тільки, відповідно до особистих інтересів?
Джерело Ваш текст за посиланням. й