raskalov-vit: Москва, 3 a.m., рмл рельєфного паркану і обраний mate. Після 15 хвилин, ми велико впадемо на територію, обходячи камери, ми заводимо в потрібну вежу, швидко пропускаємо в декількох групах, і ось на сходи. Після ще 10 хвилин, ми вже в салоні, що обсмажуємо попкорн і відварюємо чайник.
м. Москва, 4:30
raskalov-vit: Москва, 3 a.m., рмл рельєфного паркану і обраний mate. Після 15 хвилин, ми велико впадемо на територію, обходячи камери, ми заводимо в потрібну вежу, швидко пропускаємо в декількох групах, і ось на сходи. Після ще 10 хвилин, ми вже в салоні, що обсмажуємо попкорн і відварюємо чайник.
І тут настає світанок, всі з нас, радісно забути про рівень палеви, а перший відключення від влади радіо в крані. Тоді три з нас, в тому числі мене, сходження на стрілу крана, сходження з гострим оком я помітив, що охоронець голодує на нас з землі, я розумію, що я був спалений, але все ще вирішив піднятися до кінця.
На даху будівельного майданчика з’являються 6 охоронців, а також два співробітники відділу внутрішніх справ Дорогомілово, які знаходяться навколо кута. Спочатку рецепція була досить холодною, ми пошили до повної програми, взяли всі флеш-карти, а також SIM-карти. Тоді виїхали нас на підйомнику, приймали нас в офіс безпеки, і почали розповідати всі види цікавих історій, поки ми чекали товари від служби безпеки Міракс Груп, оточили жарти до безпеки, за які ми навіть дали каву і стільці.
Через годину прибув той же чоловік з Служби безпеки Миракс, і кілька більш незадоволених чоловіків збудеться до 7 ранку. На цій точці я хочу відзначити, що я зробив основну помилку, людина була життєрадісна, з хорошим почуттям гумору. На цьому ми відразу знайшли спільну мову, і до кінця я охоче почав розповісти, як я піднялася Міністерству оборони або як я пішов до Федерації протягом 5 років.
І спочатку він визнав деякі особистості відразу, наприклад, Діма, і він вказував пальця на мене двічі і сказав, що я був вболівальником сходження на метро.
Ми були всі фотографовані, від сканованих документів, і ми дійсно сподіваємося, що ми будемо випускати, але не тут це було, спочатку ми сказали, що два офіцери FSB були викликані, щоб принести деякі з нас до бази даних, але спочатку ми прийняли до поліцейської станції, яка, ймовірно, 100 метрів від Mirax Plaza. Вже в відділі міліції вони почали малювати протокол для всіх, але з яких причин вони не кладуть їх в будинок мавпи, це була їх головна помилка, так як багато з нас давали соціальні картки.
У цей момент я не хочу, щоб перейти в подробиці, але 6 з 9 вдалося вийти з блоку. Я проходив через в'їзд, і деякі змогли гойдалитися над парканом.
Привітання до служби безпеки Mirax Group :
м. Москва, 4:30
Освітлення було вимкнено після 5 хвилин.
Парк Перемоги та площа Перемоги.
Готель Україна, Московський державний і Новоарбаський міст.
Міністерство закордонних справ та Кутузький проспект.
Житловий комплекс «Горги Воробні» та «Комфорт».
Північна Вежа.
Третє транспортне кільце, Березковський міст і РАС.
Московський Всесвітній торговий центр, ІФК «Армс» та Висоцька на Кудрській площі.
Кабельний кран, призначений для того, що є чайник і є мікрохвильовою піччю. Це де мій сніданок був готовий:
Також працює кран, панель відмінно реагує на кожну команду. Ви можете мити вікна або перемістити стрілку.
І зараз починаємо сходження стріли крану - всю компанію нижче.
Найвища точка стріли крану, приблизно 230 метрів.
Каркас вниз - добре передає відчуття висоти.
р.
Як бонус, мій сніданок зроблений в салоні кранів: