Мар'янські острови до початку XX століття також Ладронові острови (Іспанська Ізла де лос Лароднес - Тіевські острови) - група островів на заході Тихого океану, в Мікронезія. До послуг гостей 15 великих островів (Guam, Rota, Saipan, Tinian і т.д.) і кілька невеликих островів і рифів. Загальна площа близько 1026 км2 населення становить близько 225 тис. осіб. На островах є два політичні особи: Острів Гуам та Північні Маріанські острови. Обидві території мають статус некоректних організованих територій США.
Під час зйомок програми про ці острови телеканалом «Моя планета».
Автор фото і коментарів Ведучий і кореспондент Андрій Понцратов.
доб.
Японська гармата відновила американські атаки з води. О. Мангаха.
р.
Національний Дерево Маріанських островів Вогонь. Час цвітіння, травень-червень. Найкрасивіший час на островах. О. Сайпан.
Березень на честь Дня Незалежності на острові Саіпан, який збігається з Днем Незалежності США. Цього року відбувся під девізом, який можна читати над головами маленьких жінок Саіпана. Діти все.
Таке технологічне процес. Учасники. Вони приходять.
Вентилятор Америки на переробці, переїхала на машині, власний дизайн. Розвиваючі ноги. Для переміщення потрібно перемістити ноги і відкрити.
Представництво Кореї в березні. Хтось дивний тримає в руках (як дзвіночки) і посмішки. Я зроблю його в жахівському кіно. Ось щось про даму: «Зберемося до мого дзвіночка». Очі прямо там.
Саіпанка
Королева Дня Незалежності
Сонце О. Тініан
Банзай Кліфф. Сайпан О. 5,000 людей стрибали з нього, щоб не здаватися американцям.
Цистерна американський. Японська похила американський пором при посадці останнього. Це добре. Немає очищення.
465062.