Робота на дровах. . й

1-точкові завдання.
1,1 км Виконайте всі способи навколо офісу.
2,2 км Ігноруйте перші п'ять співробітників, які говорять про те, щоб ви.
3. У Зайдіть з клавіатурою до одного з колег і запропонує змінити.
4. У За час, зателефонуйте кожному працівнику, який звернувся до вас Колянь, Васська, Толик та ін.

3-х точок призначення.
1,1 км Прогулянка по офісним бокам і скажіть "Я краба".
2,2 км Скажіть ваш бос, «Я люблю свій стиль», а потім вказуйте пальцеву гармату в нього і вдарив йому.

5-точкові завдання.
1,1 км Котель перед кавоваркою і напоєм через солому.
2,2 км Пропозиція для завершення роботи з виконанням атему (і якщо ви дійсно зашли його - це ще 3 точки).
3. У Повторити наступний діалог 10 разів з такою ж особою: «Дів тебе чути?» - Що? «Ком на шляху, що це, до речі».
4. У Введіть незнайомий офіс і, в той час як його співробітники дивляться на вас з роздратуванням, ввімкніть вогні і відключіть 10 разів.

Як заслуговувати себе на зустрічі.
1,1 км «Чи відчуваєте це? й
2,2 км Намалюйте величезні дупи у вашому зошиті і тихо покажуть людину, яка сидить поруч з ним, запитуючи свою думку.
3. У Висівний тютюн.
4. У Поставте руки безкоштовно на телефон і періодично скажіть щось, що не пов'язане з темою зустрічі, наприклад, «Я не подбаю, що карлики не знайшли!» Покажемо!
5. Умань Написати в блокнот "Дві сни вас" і показати його сусіду, вказуючи тихо хто з олівцем.
6. Жнівень Щоб відповісти на всі серйозні питання з словами «Я не знаю, що сказати». Я рівний, але це все так швидко.
7. Про нас Помітно погойдувати одну з ваших зап'ястях.
8. У Графік навколо одного з стільців коло, а потім уникати сидячи в
до початку зустрічі. Коли хтось сидить, закрийте рот і зупиніть дихання.
9. Навігація Поверніть спину на зустріч і зробіть вікно з ногами. Скажіть прямо, що ви любите це ебать місто.
10. Перейдіть до одного з колег і поставте з ним ніс на ніс на хвилину або два, дивитесь прямо в очі і залишаючись німими.
11. Покладіть сонячні пучки в очах присутніх через склянку годинника.
12. Непристойно бурлі, гаргу з водою.
13.00 р. Повторіть кожну думку в голосі дитини.
14. Поступово ближче і ближче до дверей.
15.00 р. В ході зустрічі, тихо тихо з ротом закрити.
16.00 р. Отримати величезну кількість грошей і незрівнянно розрахувати їх.
17.00 р. Перетягніть живу шинку з кишені і зробіть її вручну, яка повинна символізувати обмін ідеями.
18 років При подачі слайдів використовуйте мисливський ніж замість тостера.
19.00 р. Намагайтеся виготовити всі за допомогою кишенькового годинника.
20. Якщо ви поговорите з кимось, зателефонуйте їм «мійські дороги». й
21. У самих несподіваних місцях вставляйте довгі паузи у ваше слово. Якщо хтось хоче допити, шаут «Я ще не закінчився!»