Цікаві факти про листи

В даний час є 65 різних алфавітів у використанні по всьому світу. Найбагатшими з них є Хмер, він має 72 літери, а найбільш економний є абетка одного з мов Папуа Нова Гвінея, яка досить для 11 букв.

Абетка винайдена феоніками, а греки винайшли бювети. Останнім великим поліпшенням абетки був розроблений римськими книжками в четвертому столітті до: вони відокремлюють столицю і нижні літери.

Найдавніший лист «О.» Він був у Фонікському алфавіті близько 3,300 років тому і не змінився з.

Найпоширеніший голос у світовій мові – «А». Немає мови без такого звуку. Є ще в Абхазіані, де є тільки два голоси – «а» і «е», а в Убих, де «а» є єдиним волею.
Габаритний зображення

Я боїться, що ви не знайдете вірних російських слів, які б закінчилися звуком "E": kashne і pencene - французьких слів.

У Росії літера «Я» ніколи не варто першого слова. Турки просто люблять його. Наше слово "Кафе" в Туреччині є "дискаф". Ірак в Туреччині називається "Ірак".

Підручники розкажуть Вам, що в російській мові з'явився голосний звук, щось між «e» і «і», для позначення його на листі був лист «Я». Однак в XIX столітті не міг, з усіма прагненнями чути, помітили таку тонку різницю і заклинання перетворилися в няньку для школярів. У кінці «в'язувати» було скасовано.

Ознайомитися з об’ємом Пушкіна: у більшості своїх віршів ви не знайдете літери «Ф», в «Казку Попу», а серед 30 000 літер «Полтава» всього три «ф». Шукаєте будь-який хороший словник російської мови, ви знайдете в ньому буквально десятки або два слова з "f", які знайдені тільки російською мовою. Крім того, це будуть слова «шорт», «чорт», «фала», «фуфані» та «фіглі-міглі».

Лист "підтвердити знак" або як його було викликано раніше "er", тепер поводиться спокійно і спокійно. Але до недавнього часу школярі, які навчилися читати, постраждали від цього листа. До 1917 р. у фразі «Про твердий знак гніву та занурення писав...» було б поставити 4 «зірки». У 1897 році видання війни та миру, на сторінці 54 до 55 жорстких персонажів. Це 70-plus непотрібні сторінки! Якщо ви нараховуєте всі книги, то виходить, що в царині Росії, близько восьми і півмільйона сторінок були надруковані щорічно, покривають зверху вниз тільки з твердими знаками.

Давайте закінчуємо листи в ніч.