Что иликоп дети CCCP

Так, це про те, що ми врятували. Вони не збирають, вони врятували. Ми завжди скажемо, «Дякую мені цей штамп, я заощаджу його. й
Я думаю, що ця частина буде не менш торкнутися, тому що ми збереглися до нас на сонці. Після мами, природно :
Ось ми йдемо.
Что иликоп дети CCCP

Так я стартую з печатками...
Маркі.

Что иликоп дети CCCP

Я не думаю, що він збирав штампи, крім лази. Принаймні штампи з конвертів очистили пару, але всі вони були. У мене був скарбний альбом. З мого старшого брата, деякі я обмінявся або купив себе кишенями. Я люблю свої марки: літаки, кораблі, автомобілі, картини середньовічних майстрів, за допомогою яких я дізнався структуру жіночого тіла, ягід, птахів, людей, обличчя, міст - це цілий світ в одному альбомі.
Радянський, Польський, Кубин...

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Зареєструватися
Не сказати, що я пристрасно захоплююся значками, але все ж ми їх повні - в коробці з кнопками, на килимі, на пентанах, на грудях, під диваном, в іграшки ...

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

СРСР любили значки. З любов'ю зробити їх, любити їх з будь-якої причини, любити купити. Батьки на роботі постійно отримали деякі значки. Тоді почесні позбави, потім за соціальний конкурс, потім за участь у виставці ... Система мотивації була надзвичайно примітивною і дешевою. Покарана - отримайте значок і пишіть. І гордість. Зароблений не за гроші, але за ідею. І значок. Так бейджи не скажуть багато – там було багато. Різні. І навіть смішний:

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

7416918

8016925

Что иликоп дети CCCP

РОБОТИ
Як і штампи, іноземні або антикварні монети були у всіх володіннях. Я не вірю, якщо ви сказали, що у вас немає GDR pfennigs, болгарки stotinki або польських пені. Монети країн соціалістичного табору у людей пішли дуже багато - хто служив, хтось відпочивав, хтось просто був. І всі носили монети, які швидко ходили в руки.

Что иликоп дети CCCP

А хто, знайшов серед цих матерів для хлібних монет дореформи «трояк» або «піратак» не кладав його в скарбничий банк? Ці монети 30-50-х років відрізнялися від постреформних. Штори, інші кількості стрічок на гербі, інші літери, шрифт ... Пам'ятайте легендарний фільм "Меніали" - це просто про ці монети :

Что иликоп дети CCCP

Сувенірки
Ну, дівчата, ймовірно, не будуть так цікаві, але хлопці... :

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP р.

Що ви відчуваєте про пам'ятки цих машин? : Як мені?

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Відкриття
Але зараз дівчата можуть повернутися до нас - пам'ятайте наші численні скарби :
Я не знаю, якщо ви відправляєте листівки до вашої сім'ї і друзів прямо зараз. На мій погляд, сучасна молодь не може зрозуміти, як це і чому, якщо є послуги Yandex, Mail та інші. Ми цінуємо всі листівки, які ми знайшли в нашій поштовій скриньці, до 8 березня, 23 травня, День народження та Нового Року. Кожна листівка була унікальною за власним бажанням. Теплі слова, «Привіт, дорогі» на початку, «поцілунки» в кінці. Шматочок тепла, душі і серця ...
Вони були красивими.

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

календарі
Ми не мали календарів на нашому iPhone, PC або телефону. Тому дня народження мами, тато, сестра, брат, друг, подруга, ляльки і наші, нарешті, ми відсвяткували ручку в паперових календарях. Зібрали їх, щоб розпочати збір.

Что иликоп дети CCCP Р

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP р.

Что иликоп дети CCCP р.

Переклад бін
Ще одним модним хобі був збір і пасування, де можна знайти тільки фотографії, які були названі «трансляторами»:

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP р.

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Матч Ethics і колір матчів
Я також загартовані етикетки з відповідних скриньок. І не потрібно відірвати – збираючи ці маленькі фотографії в СРСР досить «легальні» – в Союзпечі можна легко купити набір етикеток.

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP р.

Что иликоп дети CCCP

Корки для пляшок
Вони завжди стандартні - брудне золото. Пиво або лимонад - олово, а під нею біла гумка, яка взяла фото, щільно притискається до зображення в газеті. Таким чином, надзвичайно рідко знайдено на вуличних кольорових джемах слід їх вага на золото.

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP р.

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Пакети сигарети

Что иликоп дети CCCP

Складання в грудях? 90 назв: PallMall, Magna, Soverein, Fine 120, Lucky Strike, The Sea :
Який час ви почали курити, розповісти мені: Я о 13. Цього ж року я пішов. назавжди. Першими сигаретами я купила родопі («Смокери, дівчата, родопі, так що на поїзді не виростають цибулю», «смокери, хлопчики, палМал, щоб щось не знизився». І перед тим, що це сором'язлива, щоб визнати, що вони зібрані бульбами, пригнічують залишки в газеті і варять під балконом. Для щастя було знайдено з ментолом ... Людина, давайте цегла -- ви це робили? Чи були ми тільки бідні люди? 8-0 Шамінь на пам'яті навіть ...
Але ось деякі досить прохолодні пачки - так мало хто:

Что иликоп дети CCCP

Пляшки!
Ярослав Ярослав
Таке «шкарб» може бути веселим!

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Фантазія та обгортання
Дівчата часто збирають цукерки обгортання. Перші речі:

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP р.

499.00 Р

Что иликоп дети CCCP (Багато)

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

ФОТОГРАФІЯ КАХКОВС ТА КАРАТИСТИ

Что иликоп дети CCCP р.

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP р.

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

193393

3610Р. 4200Р.

419768

Что иликоп дети CCCP Р

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

535130

Контакти
Серед радянських ясен, звичайно, не було такого різноманіття, що з'явився з приходом 90-х років. Але вони були. Я не думаю, що ніхто не буде соромитися запам'ятовувати Rotfront “Котовий аромат”, “мінт”, “Orange”, “Strawberry”:

Что иликоп дети CCCP Р

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP Р

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP р.

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

26514734

395682р.

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

3250Р. 3700Р.

Что иликоп дети CCCP Р

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP р.

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

28662

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP р.

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP р.

Что иликоп дети CCCP

Что иликоп дети CCCP

Тоді перший «Terminator» був показаний в нашому кінотеатрі на великому екрані: Наклейки з епізодами фільму - мм! Це просто цегла!

Что иликоп дети CCCP р.

Тоді на телебаченні показало «Журсацький парк» і...

Что иликоп дети CCCP

Для дівчат було тематичні наклейки:

Что иликоп дети CCCP

Джерело: рибальська сітка