Ангарськ де стріляти жахів movies (5 відео)

Атгарськ пише:

«Я живу в місті Ангарськ, Іркутська область.
Моє сусіди на в'їзді є наркоманами, які постійно палять, засмажити, пропагувати і п'ятино, стрибаючи на мене і дочку (вибагливі гроші / сигарети). Прецинкт Суслов П.Н. повністю на боці (частково є елемент знайомства). Тим не менш, він активно бажав себе! Знаючи, що моя дочка була очікується дитини, цей офіцер поліції кинув сигаретний дим в мій ключ протягом півгодини. На камеру записано й інші ламки.

Я маю питання: «Я цей чоловік психічно здоровий?» Як ви довіряєте таких поліцейських, які свідомо, постійно і відкрито беруть на себе боки зловмисників права і порядку?

А сусід на майданчику підібрав мене ножа для виклику поліцейського, коли він відвертий, копчений і викопаний зовні моїх дверей.

Сусід з молотком

П'яний сусід на посадці є тисненням молотка на моїх дверях, тому що я назвав поліцію на нього і його п'ятих супутників для пиття, куріння і блювоти зовні моїх дверей. До речі, у нього є платна борг 150 тис. рублів, але приблизні не діють (ми просто не відкриває двері). Я нещодавно дивився на телевізорі, як парроти і коти знімаються з дітей за борги батьків (наприклад, втрата реального друга для дитини - це травма на життя), і цей алкогольний використовується електрикою, водою, газом, опаленням і т.д. безкоштовно протягом років! !

Наркотики завжди йдуть в туалет в сміття! У нас є туалет!

Підлітки з кажанами
Ці сумочки, забиваючи мене брелоками, забиваючи мене на дверцятах, і чекаю на мене і дочку з кажанами, для того, що я раніше сказав один з них не курити зовні моїх дверей!