Скільки буде платити зараз?

З точки зору рівня гри, розваг, організації та, відповідно, салі, KHL приходили до найбільш популярного хокею формату – NHL. Під час перегляду наступної некомерційної битви в Росії 2 я думав: «Як би були кращі представники радянської хокею надійшло в наш час?» Ось мій Dream Team, що складається з декількох світових, європейських та олімпійських чемпіонів:

Третяк став першим європейським хокеїстом, який був індукований в Національну хокею Лігу Хокей Холм в Торонто. Якщо Владислав Олександрович зіграв у наш непростий час, він може добре розраховувати на заробітну плату «Кінг» Анрік Лундкевича Нью-Йорка Рейдерс, який становить близько 7,5 млн дол. США на рік.

Валерій Борисович Харламов в КХЛ заробив зарплату не менше, ніж у Олександра Овечкіна. 9 млн. вічнозелених річний дохід. Але для кращого хокеїста СРСР (1972, 1973) це підходяща зарплата.

Якщо Олександр Малцев, один з найбільш технічних гравців історії радянського хокею і автор абсолютного рекорду національної хокею СРСР: 213 цілей в 321 матчах, народився 30-40 років пізніше, він обов'язково впаде в наш топ п'ять. Я, безумовно, сплатив його стільки, скільки Sidney Crosby або Євген Малкін $8-9 мільйонів на рік.

Фірсов, Анатолій Васильович, безумовно, не залишався без уваги скаутів від Dream Team. Після того, як він був визнаний кращим нападником на чемпіонатах світу в 1967, 1968, 1971. І ті гравці за $7.5 млн на гідну команду. Ви повинні платити однаково.

Олександр Павлович Рагулін займає почесне місце в нашому рейтингу найдорожчих п'яти KHL від радянських хокейних гравців. Після того, як переможець «великий Rag», що відповідає йому, найбільшій кількості медалей серед всіх хокейних гравців - (27) на ЗОІ, чемпіонатах світу і Європі. Такий захисник, ймовірно, мріяв про отримання в Чикаго, Blackhawks мільйони за сім років. Але ми збираємо його.

Триразовий олімпійський чемпіон і кращий захисник у світі 1967, Віталій Давидов закрив список. Віталій Семенович обов’язково має місце в захисті нашої команди мрії. І він, безумовно, не дав би оплачувати 6,6 доларів США як захисника Сан-Хосе-Крушель.

П. С.
І ще один комрад. Неможливе значення в грошових умовах. Бо Бобров не тільки грав для національних команд СРСР в хокею і футболі одночасно (!), але пізніше і тренерів цих команд. Тому Всеволод Михайлович не потрапив до мого списку, бо не вдасться підібрати рівній людині, яким наш спорт просто зобов'язаний.
р.

через mrfilin