Потерпілих власних дітей

Новини смішної смерті, яка перемішувала нашу електричну цивілізацію: автор Segway Scooter, мультимільйонер і philanthropist Jimi Heselden загинув після походу скутер власного винаходу зі скелястого банку в річку Шарф в Yorkshire. 62-річному власнику компанії «Сегвай» мирно завітав свою власність і не маючи наміру займатися будь-яким екстремальним. Це сталося.

Тим не менш, хороші язики пропонують, що придумав підігнутий скутер не англійський грошовий мішок Джимі, а американський фізик Dean Kamen. У 2001 році пані Камен продала свій молодий скутерний бізнес і, можливо, саме тому він все ще живий сьогодні, розвиваючи супер-простетику тим, хто перебуває у війні або ліворуч без одного або обох рук.

Історія знає багато загибель франкенштейнів з клатчів власних легенів. Іноді загиблих винаходів народжуються таким чином, іноді вони є нещасними випадками, які диктуються злим долею: "У мене є, я вбити тебе!" Хто навчить нас бути надзвичайно обережним навіть з тим, що і буде залишатися справедливою частиною своєї душі.

Так, якщо королева втекла в космос і не повернулася, Едісон подрібнюється на його лампі, і Сахаров вибухнув на водню бомбу.

1,1 км Джек Даніель.

Так, так, такий же Джек, який придумав і пропагував знаковий бренд американського віскі "Jack Daniels", загинув в своєму домі в 1911 році з отруєння крові через курку на сейф з грошима, код з якого великий дистилятор заготував. Його великий пальчик був цуценя, і він не пішов до Д. Данила. Я сподіваюся, що кожен розуміє, що напій пан Джек забув номер комбінації і був сердитися.

Р

2. Франз Рейхельт

Реіхелт, талановитий австрійський торговець і кравець, був учням винахідливої діяльності і в його житті прибув багато незвичайних речей. Остання його осушування була парашутом. Франз хоче, щоб люди змогли, якщо не літати, як птахи, то земля, як літаки. У 1912 р. Реічелт зробив презентацію на першому майданчику Ейфелевої вежі. Від неї до землі близько 58 метрів літати. На оглядовій палубі в клоаку-пахате, але в останній момент змінив його розум і стрибнув замість начинки.

Тепла посадка не сталася і Франз збита до смерті під жахливим зітханням натовпу потенційних покупців парашуту. Ця смерть збереглася з фільму:

3. У Михайло Дакр.

Британський пілот Михаїл Дакр вирушив в недавню історію як винахідник «поворотного таксі», невеликий літак, призначений для розвантаження доріг мегамістя від бруків.

У серпні 2009 р. пан Дакре, 53, вирішив протестувати перше повітряне таксі на лижах над Малайзією. Зняття (з третього часу!) і досягне висоти 200 метрів, площина втратила контроль і знизилася на ходу. Малайська поліція відновила спалювання тіла англійського дизайнера з літаючого таксі.

, Україна

4. Вільям Ньюсон

Він працював у Генеральній електриці, коли він був лише 24 роки. Він загинув в 1903 році, перевіряючи велосипед з двигуном, скажемо, мопед власного дизайну – невдало впав з вирощування «друндулет», керуючись гіркою біля будинку. Так вентиляційні велосипеди після цього.

5. Вільям Буллок.

Це може відбуватися до Івана Федорова та Йохана Гутенберга. У 1863 році пан Буллок вирішив перетворювати друк і придумав ротаційний друк прес.

Через чотири роки, при установці та запуску нової друкарської машини власного дизайну в Філадельфії Вільям гарячо змащував захоплюючий шків, намагаючись злетіти обертальний барабан. Зрештою, мій нога повинен бути зрізаний. Через тиждень після його ампутації, загиблого загибель.

6. Жнівень Марія Склодовська-Кур'я

Мадам Кюрі дав світову теорію радіоактивності та практика роботи з нововідкритими нестійкими металами, такими як радіус і полоніум.

Марія загинула в липні 1934 р. лейкоз. Робота з радіоактивними речовинами, Curie не вживала ніяких захисних заходів, які не могли б не вплинути на здоров'я великого вченого. Крім того, Марія постійно перевозиться з її ампулою з радіємом, тепер в її кишені, потім на її шийці ланцюжка як ... талісман, випромінюючи ніжно-блакитний, смертельно світиться.

р.

й

7. Про нас Олександр Богданов

Олександр Олександрович Богданов, більшовик, філософ, природниця, стурбований проблемою омолодження, заснував перший в світі інститут трансфузії в 1926 році. Богданов вважав, що якщо літня людина відроджує кров від молодих донорів, він зупинить старіння. Лікар тестував себе і 10 з них були успішними. Але одинадцятий, в 1928 році був смертельний - донор крові був заражений туберкульозу і малярією. Забулись перевірки, або просто не вдалося?

й