Дев-волк

Супатра Сазуфан страждає від захворювання, що впливає на одну людину в 10 мільярдів. 6-річна дівчина прізвища "Нат" йде в дитячий садок в Китаї. Наталія має вроджений гіпертироз, рідкісну генетичну аномалію, яка характеризується надмірним зростанням волосся на обличчі і тілі. Не існує ліків для захворювання, що не є життєздатним і маловідомим про свою природу. Сомпол, 35 і чоловік, Самроен, роблять буддійські амулети і продають їх колекціонерам. Мати регулярно ріже волосся на обличчі Наталі так, щоб вона не стала занадто довгою, і один раз на місяць поголює її.

р.

Сомполь сподівається, що надлишок волосся почне випадають, коли Наталя стає дорослою, яка сказала, що сталося з іншими людьми з умовою. Якщо це не сталося, батьки Наталі не виправжують реконструкцію пропозицій серіраю для лазерної терапії. Незважаючи на свій незвичайний зовнішній вигляд, її однокласники, педагоги і люблячі батьки все ще створили люблячу і розуміння навколишнього середовища для неї, в якому 6-річна дівчина виросла впевненість і навіть немовна. "Мої друзі не чаться мене, але я люблю робити задоволення від них іноді", - розповіла німецьке агентство новин. Мати Наталя, однак, приймала, що іноді старші діти дражнити Наталю, зателефонувавши йому "монаки". За останні 400 років було записано не більше 50 випадків гіпертирозу, тобто один випадок на 10 мільярдів осіб.

р.

Габаритний зображення

Зареєструватися