Фото Національного географічного за лютий 2011

Ми пропонуємо вам великий вибір кращих фото з Національної географічної тематики за січень – всього 28, за кількістю днів місяця. До речі, багато фотографій можна використовувати як настільний фон на вашому комп'ютері. Добрий час.

1,1 км Під льодом шипи зустрілися з шипами, коли камчатка краб сходження на зірочку. Через кілька десятиліть цей кірасан зросте до розміру шини трактора. (Брійське катання)

2,2 км Запашне сонце в національному парку. (Olaf Dziallas)

3. У Фестиваль Elephant є одним з найпопулярніших фестивалів в Джайпурі, які відбуваються на Chaugan Stadium. Починається з красивим процесом декорованих слонів, вербів, коней і танцюристів. Драйвери гордо фарбують своїх слон у світлих тонах і одягають їх у відварному одязі і прикрасах. (Marjorie Lang)

4. У Сім'я мавпи я прийшов, коли я пішов на Макрітчи став у Сінгапурі. Дві дорослі мавпи очищають один одного, поки куб не занурився до матері. (Peng Hui Ченд)

Р

5. Умань Птахи річкового денного чекає на нього, щоб бути федом. Його сестра чекає хворого. (Lisa Franceski)

6. Жнівень Це дуже простий, але суттєвий фото. Це символ людини. Зроби бути тим, хто хоче прийняти крок! (Madalina Cristina Lupascu)

р.

7. Про нас Буффало охолоджується в брудній воді. Ця фотографія була прийнята на острові Комод в Індонезії. Знамениті дракони живуть тільки на трьох островах Комодо. Я назвав цю картину «Останні Моменти Буффало» тому, що ці тварини є одним з основних страв на меню лизачок. (Ананім Анг)

8. У Я мав бігти після того, щоб взяти цю картину. (Жан Карлсон)

12509718

9. Навігація Тисячі білоземних кобів, що працюють в тіні заповідної площини дикої природи в парку схід від Bohr. Сезонна міграція цих тварин на півдні Судан може бути в порівнянні з красою і харчуванням до міграції тварин в Serengeti рівнини. (George Steinmetz)

10. Пелікани завжди чітко ловити рибу, яка кидається з човна, в затоці Вальвіс, Намбі. (Ромуло Реджон)

11. Почуття моря, тиша, синя, свобода. середземноморський, Менорка. (Enric Adrian Gener)

12. Північно-Західна Шотландія. (Другий приєднувач)

13.00 р. Пара матових драконів формує форму серця своїми тілами. (Yeo Weng Sang)

13699 р.

14. Два кролики грають в національному лісі Касентіно в Італії. (Graziano Capaccioli)

15.00 р. Народжений з відкритими очима, курчат лебедя-клікуна приймають переваги обох батьків. Приєднуйся до батьків з осінньої міграції і залишатися з ними до першого зими. (Stefano Unterthiner)

16.00 р. Молодий лисиця біля шляху до Mount Rainier в Вашингтоні. (Alexander Glass)

17.00 р. Аромат рідкісної каперсної квітки на острові Кауая привабив голодний бджіл на захід сонця. (Mark W. Moffett)

18 років Коричневий пас на північному кінці острова Ванкувера в Британській Колумбії є одним з кращих маршрутів для дайвінгу в північно-західній частині Тихого океану. Різноманітність і велика кількість життя тут дивовижна. В кінці мого спуску, як я оснастила на поверхню, я взяв цей щасливий постріл зеленого анемона. (Женс Трогер)

19.00 р. Червоні білки в снігу. Зима в Польщі в 2010 році була тривалою і дуже важкою. (Дорота Вальчак)

20. 17-тижневий німецький куржар у високорослі трави на заході в Новій Зеландії на Різдво 2010. (Chris McKay)

21. Хмарний погляд на біло-сухий орел, що шукає рибу між льодами Ширетоцького півострова. (Брійське катання)

р.

22. Ці коричневі ведмеді Аляски є дійсно вдачливий. Відпочивали від них на безпечній відстані. (Хріс Сірий)

23. Пакет корів в північній Каліфорнії. (Jamie Zarza)

24. На Заході в Піланесбергському національному парку, Південна Африка. (Rene Roslev)

25. Дикі роости – прогентори сучасних вітчизняних курчат – сидять у курці біля штатсборо, Грузія. На початку 60-х років ці птахи можуть бути останніми з точки зору генетики. Як люди переходять далі в звичаї цих диких птахів, домашні курчати, які привозять з ними, перемішуючи їх кров. (Vincent J. Musi)

26. Північна частина Малаві відома красою Національного парку ім. М. Ники. Не відомо, але це як дивно, як невелике село в Долині Хенг. В той час як їдальня на одному з життєздатних будинків у травні 2010 року я вирішив перевірити свою поросяту. Шість своїх корів нещодавно подарувала народження. У той час, коли це сталося, і диких собак загинув кілька поросят. (Tara McKay)

4550000р.

27. Линк на сніжному скелі. (Роберто Кристаудо)

28. Японська macaques в a гаряча природна весна в naagano. Батьки дуже уважні для своїх дітей. Я побачила цю сфену з двома мавпами і їх пишним кубом, і я вирішив її захопити. (Patrick Shiu)

р.

Зареєструватися