Товстий підліток в Великобританії (3 фото)

Підліток Грузія Девіс зловив увагу народу, коли втратив 101 кілограм ваги на Американському жирному таборі минулого року. Але 17-річний повернувся до титулу "Бритатний підліток" після відновлення 101 кілограм ваги через кілька місяців.

«Я почав їсти дешеву, погану їжу, яку я використовую для їжі», - розповіла Денна зірка. «Я хочу бути стрункими! Повернутися до 215 кілограмів. ?

У серпні 2008 року 215-pound Georgia попередила лікарі, які вона була в мортальній небезпекі і необхідні для втрати принаймні 127 кілограмів. Натхнена дівчина витратила £ 3,600 на місяць на курсах дієти, які тривав дев'ять місяців Вона повернулася до Великобританії в червні 2009 року, щоб доглядати за нею 55-річною матір'ю, Леслі, яка була діагностована серйозним захворюванням серця.

Ронда Тафф, голова Центру місцевого здоров'я, сказав, що заходи будуть прийняті, щоб допомогти підліткам підтримувати неймовірний результат. Але незважаючи на всі обіцянки, 28 квітня цього року Грузія повернулася до своєї ваги.
У червні 2009 року повернулася до 20-річного знаку. Дівчина захищає себе від звинувачень, що вона занадто ледачий, хоча вона визнає, що збільшення ваги є її власною помилкою.

Вона сказала, що вона була оточена помічниками, які розтрималися і контролюють її, що дозволяє їй їсти не більше 1,500 калорій в день. Однак, коли вона повернулася, вона втратила контроль, тому що не її сім'я, ні друзі, ate здорове харчування.

Грузія просить більше підтримки Центру, кажучи, про її проблему не відрізняється від алкогольної або наркотичної залежності.
265864

Категории

Смотрите также

Новое и интересное