Як зробити матчі (26 фото)

Blogger zanbatist пише: У день лісу 19 вересня, щоб ознайомитися з його робочою командою, він відвідав завод «Чеповець» FESCO.

Важко пройти строгий КП і отримати дозвіл на пагон «професійна техніка», отримав на території.

Як зробити невеликий матч з дерева? Вимкніть його досить просто. Вони беруть колоду, нарізають її в тонкі листи, листи вже нарізають в помади. Самі колоди фарбують вапном з кінців, щоб не зіпсувати.

3833443

Це де виробництво ділиться. Одна частина відповідних паличок направляється в ящики в інші країни, щоб вони змусили відповідати там самі.

Решта заготовок переходить в подальше виробництво матчів - в хімічніх магазинах (де я не допускається з причин безпеки). Там помади просочуються ортофосфорною кислотою, а потім пропарюють так, щоб вони не погіршилися (вічно, що росить матч відразу присипати її). Потім заготовка занурюється в сірковому розчині, щоб отримати відповідні голови.

Говорячи про занурення. Заголовки вставляються в матрицю матчу, шириною стрічки 2 метрів, занурюються в запальний розчин. Потім на цю стрічку висушуються відповідні голови. Видовище вражає, я розповім вам — тисячі матчів у рядках.

Під час висихання матчів в іншому майстерні виготовляються відповідні скриньки. На картоні величезних рулонів наноситься малюнок, наноситься «трик-тік», наступний етап.

р.

Після друкованих заготовок ріжуться і згинаються в коробки методом стрільби через кут плівки "Спеціально небезпечний".

Далі заповнюємо ящики. Цікаво, що в радянських часів було близько 60 матчів у ящику, в Росії вони вже кладуть 50 матчів в коробку, після кризи вона стала близько 40 (це нагадувало мене пакетів з крупою в магазині за 900 грам - як ціла упаковка, так і ціна як кілограм).

Потім заповнюється ящики з пластиковою плівкою в блоках 10 штук. Блоки упаковані в коробки і відправлені покупцям.
р.

Цікаво, більшість робітників в майстер-класах – жінки та молоді. А всюди можна побачити залишки радянського минулого – агітаційні плакати і слогани, в деяких місцях переробити на сучасні (як на фото нижче, прапор СРСР був змінений в двох штрихах до російського триколора).

В кінці туру всі учасники були представлені з блоком матчів різних калібрів - величезним туристичним (печінь 3 хвилини), подовженим полюванням і звичайним в красивих пакетах.