425
Реальні хлопці відпочивають (11 фото)
Фотограф Бруце Білден створив цей звіт під час подорожі в Росію. В основному це фото дрібних бандитів, які неодноразово сіли і тепер живуть для іншої дози препаратів або пляшки горілки.
Сергій, прізвисько Боар, 33 роки. «Я сто відсотків туги, - сказав Брюс Гілден на пікніці. «Не дуже сто відсотків. й
Василь 50 років, він провів 22 роки за барами. Він загинув свого степу
Назад на пікнік.
Олексій 38. «Я зробив з злочином. Я походжу до церкви в кожну неділю і співати в храмі хору.
Олексій 29 років, він теж зробив. "Я очищаю зараз", - каже він.
Сергій в сауні з Анатолієм і дружиною.
Сергій бореться з Дмитра. Дмитро 28 років і полковник поліції.
Татуювання на нозі Alexei.
Сергій з дружиною Юлію. вона медсестра. Він провів 14 років в ув'язненні і каже, що він ніколи не хоче повернутися туди, тому він зробив з бандою минулого.
Eugenie 37 років і наркоман. «Я обрала себе. Я не знаю чому. Це моє життя. Це все.
р.
Сергій, прізвисько Боар, 33 роки. «Я сто відсотків туги, - сказав Брюс Гілден на пікніці. «Не дуже сто відсотків. й
Василь 50 років, він провів 22 роки за барами. Він загинув свого степу
Назад на пікнік.
Олексій 38. «Я зробив з злочином. Я походжу до церкви в кожну неділю і співати в храмі хору.
Олексій 29 років, він теж зробив. "Я очищаю зараз", - каже він.
Сергій в сауні з Анатолієм і дружиною.
Сергій бореться з Дмитра. Дмитро 28 років і полковник поліції.
Татуювання на нозі Alexei.
Сергій з дружиною Юлію. вона медсестра. Він провів 14 років в ув'язненні і каже, що він ніколи не хоче повернутися туди, тому він зробив з бандою минулого.
Eugenie 37 років і наркоман. «Я обрала себе. Я не знаю чому. Це моє життя. Це все.
р.