Про хороший дизайн (13 фото)

На Regent Street в Лондоні є мережа магазинів All Saints, де цікаво йти не заради чого продається там, але подивитися, як він декорований. Промислово-стильне рішення далеко від нових, звичайно, але тут воно піднімається на абсолютний і інтер'єрний дизайн торгових залів проводиться з максимальною обережністю і увагою до деталей, найменшим.

Переходи між підлогами виготовляються у вигляді сталевих конструкцій, на які встановлюються кілька сотень швейних машин - і, дійсно, старий, використовується. Стійки для одягу виготовляються з їх млинів старовинних машин - зліва від входу є гігантська спінінгова машина, в залах є менші промислові швейні машини SInger. Раки і полиці для товарів виготовляються з старих металоконструкцій з сіток. Особливий шарм у всіх це зроблено iPad, встановленими на спеціальних стендах з каталогами товарів по секції. На стінах висять десятки передач, вписаних в інтер'єрі і служать прикрасою або цілком утилтарним призначенням - як вішалка, наприклад. На стелі є кіно прожектори на розсувних штатах. Каюти для фурнітури виглядають як вхід до виробничого приміщення - іржаві двері. Дуже цікаво розглянути самі артефакти, є багато дрібних деталей, таких як старі стигми, напівклеєні листи, деякі невідомі цілі важелі і колеса. Музика в номері — транс або навколишнього середовища — дуже підходить для стилю. Я спробував дізнатися від хлопців-хеллерів, які дизайнер інтер'єру – не знаю. Це життєрадісна робота, гідна, дуже ретельно і продумана. Я хочу знати автора.

499 р.