Історія походження однієї фотографії

Дуже цікава історія походження однієї картини, обов'язково читати.

(Р)

Я був «заражений» з Арктики своїм хорошим другом, чудовим журналістом Костянтином Смирновим – наступником родини Смірнов: Андрій Сергій Сергійович – «Брест Фортрес», Брат Анді – «Білоруська станція» та ін. До чергової поїздки я запитав, щоб зробити історію про Костю і написати пару сторінок журналу «Панорам». Так ми сіли на льоді один день, я кажу до Кости:
- Ви чуєте на роботу...
Перплексний вигляд...
- Північний полюс ... Ви не екзотичні. Ми піднімемося з Сергієм (Sergei Kessel – керівник високошвидкісної експедиції) на торосі, сіли, чат...
- Не проблема.
В той час як я побіг і покласти телевізор, хлопці сходження на вершину, вішати ноги, сидячи, чати ...
Повернувшись до Москви, вказавши матеріали, підписано номер. Дзвоните до Коста:
- Ви отримаєте пляшки. Тепер кожен день вранці рано вранці до Кіоска «Союзпеха», беремо черги на «Журналіст».
до Що ви робите? Що робити?
Список зображень. В’їзд:
- Ви о-л? Ви бачите, що це говорить на гумку? й
Це холодно. Я захопив картину, а потім саме те, що Костя запитала мене. На незайманому морозі торосу добре відоме слово трьох букв.
Хто знає, що треба змінити фото у підписаному номері.
Усе закінчилося добре, а історія вже давно зловживала колегами.

р.

- Ви чуєте на роботу...
Перплексний вигляд...
- Північний полюс ... Ви не екзотичні. Ми піднімемося з Сергієм (Sergei Kessel – керівник високошвидкісної експедиції) на торосі, сіли, чат...
- Не проблема.
В той час як я побіг і покласти телевізор, хлопці сходження на вершину, вішати ноги, сидячи, чати ...
Повернувшись до Москви, вказавши матеріали, підписано номер. Дзвоните до Коста:
- Ви отримаєте пляшки. Тепер кожен день вранці рано вранці до Кіоска «Союзпеха», беремо черги на «Журналіст».
до Що ви робите? Що робити?
Список зображень. В’їзд:
- Ви о-л? Ви бачите, що це говорить на гумку? й
Це холодно. Я захопив картину, а потім саме те, що Костя запитала мене. На незайманому морозі торосу добре відоме слово трьох букв.
Хто знає, що треба змінити фото у підписаному номері.
Усе закінчилося добре, а історія досі затримала колег. . . . " / >>

Зареєструватися

Категории

Смотрите также

Новое и интересное