Трохи більше про дорожні установки

4039540

Веб-сайт: www.cs_alexi.com

В короткий час є смарт люди в с., порядок їх дій:
- чекаючи 1 автомобіль (з 1 особи) піти в провулку, після чого допускається їх свідк
Це може бути будь-який час, як я розумію, тому що є кілька випадків.
- вони кладуть машину на боці дороги, за ним є 2 фаготи, вони виглядають в різних напрямках дороги, одна має щось, як сумка злакових або навіть ебать речей.
На момент проходження жертви біля цих фаготів, один з них потрапив мішок на дзеркало, а потім він схожий на футбольну гру, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Клієнти, які з'єднуються, як тільки ви зателефонуєте копію, в відео нижче йде мій колега, дуже близько до замку ... Після удару він припинив і в стані вражати пішов, щоб ебать їх, які, ймовірно, здогадували (я дядько сильна там, якщо що-небудь) і різко відновив, але я не виключень того, що вони прийшли через комоди, які на місці бажали впоратися, насправді: