Африканський чоловік збудував вітрову ферму з сміття

резидент африканського стану Малаві, Вільяма Камквамба, збудована електростанція з п'яти вітрових турбін з домішкових матеріалів. Ідея побудувати вітрову ферму прийшла до Камквамбе в 2002 році, коли він був проданий з школи для неоплатного навчання. 14-річні вирішили займатися самоосвітою і почали відвідувати локальну бібліотеку, де він бачив зображення вітропроводу.

«Щодо мене сміється, коли я сказав, що я збудував вітер. Вони думали, що я був божевільний, Kamkwamba сказав. Перевірити зображення в книзі, підліток знайшов відповідні частини в полігонах, в тому числі частини мотоциклів, тракторів, пластикових труб і старих автомобільних батарей. Камквамба зробив викрутку з нігтя, прикріпленого до коб кукурудзи.

Про три місяці, щоб побудувати першу вітрову турбіну. Він потім збудував ще чотири установки, найбільший з яких становить 11 метрів. Енергоефективність, отримана від інсталяцій, використовується для забезпечення поселення, в якому Камквамба живе з електрикою, а також вітропроводами, також допомагають насосну воду.

Вільям Камквамба, 22 в даний час навчається в африканській академії лідерства, елітній школі в Південній Африці. Його навчання оплачується спонсорам.

Про три місяці, щоб побудувати першу вітрову турбіну. Він потім збудував ще чотири установки, найбільший з яких становить 11 метрів. Енергоефективність, отримана від інсталяцій, використовується для забезпечення поселення, в якому Камквамба живе з електрикою, а також вітропроводами, також допомагають насосну воду.

Вільям Камквамба, 22 в даний час навчається в африканській академії лідерства, елітній школі в Південній Африці. Його навчання оплачується спонсорам. « » » » » » » » » » » » » » »

р.

р.

160144

, Україна

Зареєструватися