349
Як vidok перетворюється в аудіо палубу.
Я зробив роботу сьогодні, я хочу показати вам, що я зробив. :
1,1 км Він був гарним виглядом. Коли я був 8 років, я дивився скотч “Діти, чекати!”.
17081
2,2 км Але рука не зрадла, хоча вона втомилася в серці.
р.
3. У Плоскі і викрутки були основними інструментами.
4. У Сили лист сталевих ножів на металевому отвір під саласкі
р.
5. Умань Я зустрілася з новим поглядом.
6. Жнівень Я пам'ятаю, що при високій об'ємі стрічковий рекордер прогрівається, тому що охолоджувач стартував на синьому дроті (знімається посилення).
Активується при натисканні на борт стрічки.
7. Про нас Необхідно трохи працювати з косою, шкірою і чорною фарбою... І...
р.
Що сталося.
Ось все я роблю ніч... )
Тепер потрібно розібрати блок живлення комп'ютера і знайти місце в разі, якщо він є.
Назад на тюльпани в планах принести лінійки.
Питання залишається, як запустити блок живлення так, щоб він обертається? Після того, як ви натиснете кнопку на комп'ютері.
І які 12-вольтові контакти? Є 2 чорний, 1 червоний і 1 жовтий. Поки я пам'ятаю, деякі з них йдуть 12 вольт, і деякі 5 в.
Ви можете покласти 2 динаміки в кімнаті і 2 на кухні і переключати між передньою і назад, щоб розподілити звук в номери. А місце буде проходити під телевізором, на полиці під DVD.
1,1 км Він був гарним виглядом. Коли я був 8 років, я дивився скотч “Діти, чекати!”.
17081
2,2 км Але рука не зрадла, хоча вона втомилася в серці.
р.
3. У Плоскі і викрутки були основними інструментами.
4. У Сили лист сталевих ножів на металевому отвір під саласкі
р.
5. Умань Я зустрілася з новим поглядом.
6. Жнівень Я пам'ятаю, що при високій об'ємі стрічковий рекордер прогрівається, тому що охолоджувач стартував на синьому дроті (знімається посилення).
Активується при натисканні на борт стрічки.
7. Про нас Необхідно трохи працювати з косою, шкірою і чорною фарбою... І...
р.
Що сталося.
Ось все я роблю ніч... )
Тепер потрібно розібрати блок живлення комп'ютера і знайти місце в разі, якщо він є.
Назад на тюльпани в планах принести лінійки.
Питання залишається, як запустити блок живлення так, щоб він обертається? Після того, як ви натиснете кнопку на комп'ютері.
І які 12-вольтові контакти? Є 2 чорний, 1 червоний і 1 жовтий. Поки я пам'ятаю, деякі з них йдуть 12 вольт, і деякі 5 в.
Ви можете покласти 2 динаміки в кімнаті і 2 на кухні і переключати між передньою і назад, щоб розподілити звук в номери. А місце буде проходити під телевізором, на полиці під DVD.