Сімейне життя!

180442 р.

На 6,50 година сигналізації на телефонних кільцях мого чоловіка, і я відключаю його, і все ще дупа.

У 7:00 сигналізація на моєму телефонному дзвінку, я відключаю його, всі все ще гасять.

7.15 км У дитячій дочці всі прокидаються, починають бігати по квартирі, взяти лінію в туалет, поїсти, кинути одяг.

7:20 Сонна дочка спить на унітазу, її чоловік вимовляє з кухні: «Чи ковбаса? Чи знаєте ви все вчора? Ви хочете чай або кава? Але пам'ятайте, що кава виходить!

7:30 до 19:00 Спить в душу під теплими потоками води, чоловік знімає двері в туалет від навісок.

7.40 км Дочка заливає сухі пластівці Nestlé compote (beeeee), поросят на обох щоках, в перервах сміється над наступним рядом «Nanny».

7:45 км Я зроблю, я сміюся на няні, я сміюся на чоловікі, який зробив собі сендвіч з сиром дієти, чоловік одягає у чоловіка, який придумав сир дієти. Двох років на дочку, яка розливається на новому килимі.

7.50 р. Я пишу каву, я сміюся на моєму чоловікові, який приступив до розливу компот.

7.55 з одним ручним плетінням старшої косички, другий пришивав несподівано рвані колготки, з ноги пропрасувавши свою блузи.

7.58 Я поцікав мій зварний дочка, я пообіцяю будинок для Барбі, якщо він пише продиктацію добре, я ескоржу його в школу, швидко мій підлогу в передпокої, бігти на кухню, дивитися її перехрестя дворика, нагадувати чоловіка купити ковбаси, прокинувшись ручкою через вікно, я пам'ятаю, що я забули дати її кольорові нитки для уроку роботи, я прокинуся на вікно, відкрию вікно, постійно лякаю на всьому дворі, щоб мій до ключ терміново проходив назад.

7.59. Я даю дочку нитки, поцілунок, обіцяє купити будинок для Барбі, якщо він пише продиктацію добре, ескорт її в школу, швидко вимити підлоги в передпокої, бігти на кухні, дивитися її перехрестя двору, знову нагадувати чоловіка купити ковбаски.

8:00 до 20:00 мій син прокине і просить руку матері.

8.15 кожен стрибає вгору, починає бігати по квартирі, п'яти, кинути одяг.

8:20 З одного боку я залию молоко для сина, з іншого я оберіть краватку для чоловіка.

8.25 р. Я випропоную чоловіка на стоянку, закрийте двері, швидко промиваючи підлоги в передпокої, пам'ятайте, що забули дати йому сміття, щоб вийняти сміття, проколоти на віконці, відкрив вікно, постійно життя на всій дворі, так що чоловік кинув назад.

8:26 Я слухаю все, що мій чоловік думає про мене і матір мій, даю йому сміття, швидко мити підлоги в передпокої.

8:27 Я протерти молоко мій син засипав і покласти його на горщик.