499
Ретро-розробки
В той час, як траверситет кіберпростору, я торкнувся на щось знайоме, але далеке, як ніби привітання з минулим життям. Про нас Я збирав весь вибір речей, які служили нам вірно протягом багатьох років.
До того, як вони старіли. Деякі з них вже можна назвати легендарним, таким як камера Smena-8M. До нашої першої (і так далеко за останні) поїздки до Москви, потім столиця нашої соціалістичної Батьківщини. Більшість наших сімейних фотографій були зняті Shift. Решта на більш просунуті FED-5B.
Цей корпус пилососа Seagull не відповідає моїм спогадам. Я думав нашу копію. Він стильно іскравий емальований стороні, відрізняється якістю збірки і здавалося б, здатний вижити атомну війну. Його стиль був доповнений інструкцією, надрукованим на глянцевому папері, де красива дівчина спрещує квіти за допомогою Сігул. Вона була витончено розташована на стільці на фоні штор борщового кольору. Що радянський чарівник.
Поява Темп TV замовила повагу. Поруч з ним старий чорно-білий «Весняний-308» виглядав як перший рейтинг на тлі Valuev. Алас, «Temp» вистачило протягом шести років (друга фраза вийшла). Під час Кубка світу телеканал помер. Після декількох спроб переоцінити його, ми нарешті згадували Весна. Увімкнено з пальмової ганчі, вона незрівняно запалює її екран. Ми переключили канал. Ще один матч почав ...
Трипрограма "Лайтхаус" стала невід'ємним атрибутом нашої кухні. Після іншого переходу я зумів приклеїти роз'єм перекладача. Як дитина, я не відразу розумію, чому синє курку кинувся під жовтим покривом. Моя мама пішла на кухню. Я потрапив в вуха і ресівер відразу ж був відхилений. Ми вже збирались відкинути її, але коли я вже вірно заблокував всі заглушки в праві розетки на кухні, так як би нічого не сталося, викличний знак «Маяк» вигнав.
Але цей приймач, який ми отримали від родичів, загадав мене. На чорному випадку прикрашають напис «Гяла». Де було зроблено? Україна? Важко. У якій країні соціаліст? Не виглядав, як було болючим. Рукоподібні ручки запечені, і тіло забивається як кубик Рубіка.
Відповіли роки пізніше в Інтернеті. Ресивер був мозковим генієм. На фото в розібраному вигляді можна відрізняти штампи Грозного радіозаводу. Цікаво, що завод зробив в 90-ті роки?