Це китайська овуляція.

Два фото та інше відео.
Як виглядає кінець світу, а вівці починають цуценя. Немає, дійсно! Звичайна китайська вівчарка зуміла дати народження досить милого і гарного собаки тільки таким чином.
Невідома китайська тварина має волосся овець, але незважаючи на це, вона виглядає як цуценя: вуха, нечіта, ніс, лапи – в цілому, присутні всі атрибути собак.

Удачливий власник незвичайного звіру був заможний китайський фермер Лю Найїнг (Лю Надійн), який влаштував цілу привабливість для туристів, які готові платити будь-які гроші, щоб голодувати на вівці собаки.
"Овсеп" вже почав показувати звички собак: баркінг, прокинувшись хвіст і бігти на палички. І в між цуценя весело, барани, як якщо підтверджувати їх істинне походження, мирно щіпаємо бур'янів.
А. Лю каже, що він прийшов через "повіді" як він ходив навколо своєї трави: "Я був її, коли я бачив овець, що лизати новонародженого баранина". Коли я пішов ближче до нього, щоб отримати кращий погляд на нього, я відразу зрозумів, що щось було неправильно з цією твариною. Ми були підтверджені, коли він виріс сильніше і почав дарувати голос. Я ніколи не чув, що таке блювоту... він навіть нагадує цуценя-яскра. Я підозрю, що цей хрест між вівцем і собакою пов'язаний з старанністю моєї старій собаки Попонч – він є рогом і жінка, і я неодноразово помітив, що він любив сходження на вівці, а не охороняє їх.

Народження «повіді» Лю ферми реальний магніт для туристів, які кинулися до провінції Шаансекс в дровах, щоб побачити незвичайну тварину своїми очима.
«Ви просто подивитеся на це кальмари,» голосно віщає, піднявши «всепси» в руках і демонструючи його до всіх зібраних накладок, Лю Нінґ. Так, він вовна вівса, але все інше від собаки, навіть віялки вже почали ламатися.
Науково-дослідний центр технологій тваринництва Сіань (Санська область, Китай) Yue Guozhang (Yue Guozhang) оглянув "огірки", але не вдалося встановити який вид тварини: "Віп і собаки повністю різні види тварин і переправ між ними просто неможливо. Собака Лю може піднятися на цю погану овець, але її сперма не може запліднити яйце. Імовірно, незвичайний зовнішній вигляд цієї баранини є результатом мутації. Я не впевнений, що, і ми можемо свідчити про перше, що коли-небудь переплітається.