1147
Перемога в Америці
Ви бачили багато якісних фото наших легендарних «Victory» GAZ-M20, виготовлених не на виставках технічних антикваріат в останні роки, але з часів його існування? Я дуже мало. І побачити незаймана масляний невикористаний набір ЗІП, прикріплений до кожного "Вітор", був відхилений тільки першим власникам цього автомобіля. Тепер, завдяки архівам американських товарів з журналу LIFE, ми маємо цю можливість.
р.
1956, ГАЗ-М20 «Вікторія», фото з архіву журналу LIFE
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Це не американський високий і вузький автомобіль.
При бажанні можна прочитати оригінальні ознаки і попередження в просторі витяжки.
9642
«Проста сім’я Америки»
р.
3250Р. 3700Р.
2455473
Не поганий набір запчастин і аксесуарів. Американські товари точно не отримали такого бонусу при купівлі їх Chevrolet або Ford.
Р
Виброамериканські хлопці, очевидно, вирішили перевірити керованість Перемоги.
р.
р.
Зареєструватися
р.
1956, ГАЗ-М20 «Вікторія», фото з архіву журналу LIFE
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Це не американський високий і вузький автомобіль.
При бажанні можна прочитати оригінальні ознаки і попередження в просторі витяжки.
9642
«Проста сім’я Америки»
р.
3250Р. 3700Р.
2455473
Не поганий набір запчастин і аксесуарів. Американські товари точно не отримали такого бонусу при купівлі їх Chevrolet або Ford.
Р
Виброамериканські хлопці, очевидно, вирішили перевірити керованість Перемоги.
р.
р.
Зареєструватися