Найдивовижніші люди

Загальна довжина нігтів склала 6 метрів 15 сантиметрів. Не вирощувати нігті на правій руці.

Про довге цвяхи китайського вирощеного протягом 15 років, і загалом, щоб виростити їх, він почався у віці 23 років. Коли я був 20 років, я прочитав про індуси, які виростили нігті про довгу. Я вирішив охопити його, сказав Лі.

До 1992 р. мої пальці розбили двічі випадково: перший раз переїхали речі, другий через мій друг. З кожним днем я мав знову розпочати роботу, отримав рекордний тримач.

Тим часом світовий рекорд на довжину нігтя належить 65-річному життю Солт-Лейк-Сіті Лі Редмонд. Минулого року вона увійшла в останню проблему Книги рекордів Guinness, вирощуючи найдовші нігті світу - загальна довжина - 7 метрів 51 сантиметрів.

Найбільша і найменша голова.

Найбільші долоні. Чоловіча назва Хусеїна Бісада (Велика Британія) була відома своєю забороною великими долонями. Довжина рук від кінчиків середнього пальця до зап'ястя становить 26.9 см.

Чоловік названий Радхаканта Баяпай (Індія), відомий тим, що вуха його виростають найдовші волосся 13.2 см.

Жителі індійського міста Бхопал Бі Di Thiaghi отримали в книгу рекордів Гуіннесса як людину, вуха яких ростуть найдовші волосся в світі: довжина незвичайної рослинності досягає 10,2 сантиметрів.

Найдовший носа. Малюнок, створений у образі німецького благородного Густава фона Албача, який жив у 18 столітті у Бремені. Він славився своїм незвичайним нісом. Густав перетворив свою углість в об'єкт веселощів, жартів, був універсальним фаворитом, особливо дітям. Брав участь у карнавалах (не потребує маски).

Швидка дитина. У зв'язку з перенесеними захворюваннями матері (за деякими даними, зловживання препаратами і спиртом) народилася в 1811 році в Австрії вагою 1 кг 733 г, а зростання 25 см.

Найкоротший чоловік. Найкоротший чоловік був Гул Мохаммед Нью Делі, Індія. У 1990 році при обстеженні в лікарні Рам Манохара його висота була лише 57 см. Загинув серцевий напад у 1997 році.

Найпопулярніші відео 19 січня 1879 Севілья (Охіо, США) Анни Бати (Канада), висота якого становить 2 м 27 см, народження хлопчика вагою 10 кг 8 г і висота 76 см. Хлопець жив тільки 11 годин.

довге волосся)

р.

Найгустіші, непотрібні перетнути.

американський Katie Jung сьогодні має вузька талія в світі - 38.1 см. Тримач запису на 14 років практично не видаляє корсет, і має близько сотні з них. Останнім часом в Гуіннесі з'явився ще один «ацемент»: обсяг найбільшої жіночої талії 160 см.

Людина-павук у світі. Китайський Ю Женхуан визнаний найсвіжої людиною на землі: 96% його поверхні тіла покриті волоссям, 2004. Найбільш волосатий, незвичайний, волосся, рекорд Guinness.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное