Брати Bullshit.

Тут я прийшов через Інтернет на сайт 4pda.ru, де хлопці розміщували будинки (просушені) – пристрої, які я раджу поділитися зі спальними людьми, відпочинок можна побачити на самому ресурсі.

Програмований калькулятор HP (нативний американський) представник сучасних ноутбуків. На лівій стороні є аналогом пуповинної інструкції (записи / читання на невеликих магнітних смужках), праворуч - вихідним пристроєм для друку (як в касовому реєстрі). Ще один блок з'єднання зовнішніх датчиків і пристроїв кріпиться, але це розібрано.

Камера зйомок Quartz 1x8S-2.
Використовується плівка - 8 мм (1x8C)
Зарядка пристрою з касетом Kodak, включаючи Svema і KS-8
Місткість касета - 15 м
Формат рами - 4.22 мм до 5.69 мм
Частота стрільби – 9, 12, 18, 24 та 32 секунд у мінус першого ступеня
Об'єктив Meteor-8M-1: фокусна відстань від 9 до 38 мм, відносний отвір "геометрика" - 1:1.8
Зміст дорогоцінних металів: срібло - 0,2904 г, паладію - 0.0084 г.
Ціна - 275 рублів (радянський)

_ Новини

Друга світова війна 2 камера.

Немає того, що один інший має годинник, як це.

р.

Сьогодні, гордо, з м'якоть, поодинці в Univer. У нас є ремонт і багато викинути.
Я думав, «Чому я даю не відсутню» і я взяв її додому.
Дата виготовлення «жовтень 1983», все добре працює

Це мій перший Benefon MAX мобільний телефон (1993 р.) ...важаю половину кілограма (поголені або в разі, або з моєї руки, як багажний мішок) 8, хвилина вхідної половини гречки, вихід - buck точно ...

Ноутбук (навіть портативний комп'ютер) Amstrad PPC512 пізні 80-ті або ранні 90-ті.
IBM XT, два стандартні флопи (в одну, а другий стандартний сучасний набір), з'єднуючи зовнішній EGA.
Потужність від 8 звичайних батарей R20 або PD.

4916925

Фелікс арифмометр
У 1957 році на ядерному реакторі.

Я викопав цей пристрій на роботі.
Касет з комп "our" (USSR) І судячи написом на коробці, дата останнього архіву 29, 12, 1978.

р.

Це відео, що мій колега приніс до роботи з дому. Поведінка в середині '80, але явно скопіюється з перших Atari '70. Так само людина стверджує, що коли він працював на заводі Rubin виготовляв вітчизняні телевізори з вбудованими відеоігри, мало, але випустили.
Так, цей префікс "Відео Спорт 3" різноманітність ігор не відрізняється, головним чином тенісом, хокею і їх варіантами. Контроль відбувається шляхом обтирання змінного резистора, розташованого на ручці. Тому ви можете керувати ігровим елементом тільки в двох напрямках: вгору і вниз. Також в комплекті є гармата, але блок живлення замінюється блоком, від деяких інших радянських іграшок, і тому не вписується в справу.

р.

Моє дзеркало.

Р

Добре, ніготь сезону TV Ray-1 54 г релізу. Я намагаюся відродити його, тому я взяв його Я навіть знайшов всі світильники на радіоринку. До запуску живлення.

712468р.

У будівлі під час живого телевізора Шиляла також способом виходу кінця 80.

Бобінічні і дві котушки до коліна. + 3-4 більше ящиків в рамці не падають

Багатохвильовий ресивер Океан 209

Отримувач / гравець "Латвія" жах, який ведмед

Кишеньковий приймач. Херсон

Російський ноутбук. Я думаю, що це BASIC. Живлення акумуляторів 3AA

Wi-Fi ISA 8bit картки Арлан 655 1997 реліз (може працювати навіть в XT!, не кажучи вже про 286 і вище). Чи хтось бачив це?

Це радянський ресивер.

Мікрокомп'ютер "Електроніка МК85М" (більше інформації: Microcomputer "Електроніка МК85(М)")
На жаль, у робочому стані (крім екранних блисків, деякі пікселі не намальовані).

Чи є це рідкісний пристрій для цієї теми?

Картина - 386 ноутбуків, вона все ще працює. оперативна пам'ять стільки, скільки 2 мега ) тільки акумулятор викинув, тому загинув. Я не знаю точної дати, але це 1991. Це мобільний офіс.

І ось Seagate 20 мегабайт гвинт. Я думаю, що це абсолютний запис у цій лінії.
Працівник. Якщо ви можете знайти місце для підключення. Цікаво, що інформація є.
У мене є ще 10 мегабайтів. Болгарський, зайнятий двома слотами 5.25. Я подарував йому хороший друг, як оригінальна паперова вага, і це диво з літерою "m", коли він втомився від місця до місця, щоб розмістити його і прокинув його!
Повернутися до мене.

І це моя перша миша. Якщо моя пам'ять не змінюється, на початку 90-х років.
Як вам подобається ергономіка? А дизайн?

р.

Електроніка MK-51. 1987 реліз (ціна 64p)

Technics SU-Z200 підсилювач
Касетна палуба Philips F6222 ~ 86 AD
MGC-1 вуха. З Олімпійських ігор СРСР. 1980 р. видання.
А АКГ К-66 вуха вже сучасні.

Навушники TDS-4 Start (Price 16p) ????
Сьогодні ми продаємо штепсель, тепер вони будуть працювати з робочим комп'ютером.

Я маю на увазі, дивитися ту ж компанію, але не робітників флеш-накопичувача, щоб порівняти розміри, вони невеликі, ймовірно, жіночі зап'ясті потім не було?

Один з перших радянських кишенькових калькуляторів Electronics B3-09M, 1976 реліз, знайдений в сміття, і він все ще працює:

р.

Моя перша електронна іграшка, коли я був представлений з ним, я відіграю її з ранку до вечора, один раз заданий запис - 3 години безперервної гри, ударний лічильник перехрещений 999 двічі ( авторів занижено терпіння гравців):

9170565

Не поганий внутрішній (радянський) калькулятор електроніки MK 33,
Я купив його в 90-му році і працює!

Spark 1122 калькулятор (з вбудованим CRT 16см) - 1971
Вага 15 кг. До речі, цей калькулятор був одним з найдорожчих вироблених калькуляторів з ціною 4100 рублів (найдешевший автомобіль в ці дні вартість 3600 рублів).

Цей пристрій становить 13 років. Працівник. Зроблено в Японії.

Для тих, хто знає! 3Dfx VOODOO 2. 12 Мб. Прогентор Sli і CrossFire режимів сучасної графіки карт. Революція свого часу:

радіо

D-ROM NEC MultiSpin x3p (SCSI) (вироблено грудень 1993 (15 років))) Може грати CD!
У робочому стані.

р.

Sony Портативний мінідисковий рекордер MZ-R37, виготовлений в Японії 04.2000.
Це був великий пристрій - ідеальний запис від мікрофона. На жаль, механіки зламали.
На батарейках 2 АА. BP пішов.

Якість фото - це мереживо - фото QTEK-om 2020.

"A Miracle":

нижня

Головна

передній

«Зроблено для дива» потужністю 300 Мб (до 1Гб) – 2 «МініДіск, виготовлений в Австрії 1992 року SonyMusic з альбомом Leonard Cohen «The Future».

Може бути, хто пам'ятає - продається така рідкість в дитячому світі - TELECONSTRUCTOR. Відбувся реальний набір готових блоків, з яких було зроблено таке телебачення.

, Україна

На літаку та іншому військовому обладнанні встановлено пістолетний пістолет AKS 3M.
Це близько 1950 р.
Фотографії показують додаткові лінзи до неї.
AKS-3m - 16-мм авіаційна камера.

Калькулятор електроніки D3, 1978 реліз.
Зважає 5-7 кілограмів. дисплей лампи.

IBM ThinkPad 701c
Ось компактний ноутбук ... Зверніть увагу на те, як клавіатурні складки...

р.

Ось пристрій, більш ніж 15 років, у всьому житті він тільки змінив лампу світла, це стандартно. Повністю побутова справа, відмінно і зараз працює не поступається сучасним. Колір екрана вітчизняний, а також чіпси та інші запасні частини всередині, перевірена Мікрохвильова піч Electronics SP 25. Якщо це мікрохвильова піч, яка має рідну інструкцію, зв'яжіться з дуже необхідним (для цього потрібна книга рецепта:
й

9251

Ось 1996 пристрій:

4751.

Мобільний Grandfather NEC TR4E180 У зв'язку з відсутністю мереж НМТ-450 неможливо назвати.

р.

Ось калькулятор. B3-21 електроніка. Роботодавець

р.

радянська ігрова консоль 1988, ціна 23p (в радянських цінах)
Вона була порушена до сьогодні в 1997 році, але сьогодні я зафіксував його.

Нещодавно він отримав більше таких тварин, більш рідкісних (вчительна істота є парою).
Вірменське радіо в всій своїй славі

Ретельний реєстратор стрічки «Брянськ» 1971. лампа, дворазовий одноступінчастий, повний набір, навіть інструкція збереглася

Kodak цифрова камера (з картою пам'яті стільки, скільки 10MB)

1213134