879
Брати Bullshit.
Тут я прийшов через Інтернет на сайт 4pda.ru, де хлопці розміщували будинки (просушені) – пристрої, які я раджу поділитися зі спальними людьми, відпочинок можна побачити на самому ресурсі.
Програмований калькулятор HP (нативний американський) представник сучасних ноутбуків. На лівій стороні є аналогом пуповинної інструкції (записи / читання на невеликих магнітних смужках), праворуч - вихідним пристроєм для друку (як в касовому реєстрі). Ще один блок з'єднання зовнішніх датчиків і пристроїв кріпиться, але це розібрано.
Камера зйомок Quartz 1x8S-2.
Використовується плівка - 8 мм (1x8C)
Зарядка пристрою з касетом Kodak, включаючи Svema і KS-8
Місткість касета - 15 м
Формат рами - 4.22 мм до 5.69 мм
Частота стрільби – 9, 12, 18, 24 та 32 секунд у мінус першого ступеня
Об'єктив Meteor-8M-1: фокусна відстань від 9 до 38 мм, відносний отвір "геометрика" - 1:1.8
Зміст дорогоцінних металів: срібло - 0,2904 г, паладію - 0.0084 г.
Ціна - 275 рублів (радянський)
_ Новини
Друга світова війна 2 камера.
Немає того, що один інший має годинник, як це.
р.
Сьогодні, гордо, з м'якоть, поодинці в Univer. У нас є ремонт і багато викинути.
Я думав, «Чому я даю не відсутню» і я взяв її додому.
Дата виготовлення «жовтень 1983», все добре працює
Це мій перший Benefon MAX мобільний телефон (1993 р.) ...важаю половину кілограма (поголені або в разі, або з моєї руки, як багажний мішок) 8, хвилина вхідної половини гречки, вихід - buck точно ...
Ноутбук (навіть портативний комп'ютер) Amstrad PPC512 пізні 80-ті або ранні 90-ті.
IBM XT, два стандартні флопи (в одну, а другий стандартний сучасний набір), з'єднуючи зовнішній EGA.
Потужність від 8 звичайних батарей R20 або PD.
4916925
Фелікс арифмометр
У 1957 році на ядерному реакторі.
Я викопав цей пристрій на роботі.
Касет з комп "our" (USSR) І судячи написом на коробці, дата останнього архіву 29, 12, 1978.
р.
Це відео, що мій колега приніс до роботи з дому. Поведінка в середині '80, але явно скопіюється з перших Atari '70. Так само людина стверджує, що коли він працював на заводі Rubin виготовляв вітчизняні телевізори з вбудованими відеоігри, мало, але випустили.
Так, цей префікс "Відео Спорт 3" різноманітність ігор не відрізняється, головним чином тенісом, хокею і їх варіантами. Контроль відбувається шляхом обтирання змінного резистора, розташованого на ручці. Тому ви можете керувати ігровим елементом тільки в двох напрямках: вгору і вниз. Також в комплекті є гармата, але блок живлення замінюється блоком, від деяких інших радянських іграшок, і тому не вписується в справу.
р.
Моє дзеркало.
Р
Добре, ніготь сезону TV Ray-1 54 г релізу. Я намагаюся відродити його, тому я взяв його Я навіть знайшов всі світильники на радіоринку. До запуску живлення.
712468р.
У будівлі під час живого телевізора Шиляла також способом виходу кінця 80.
Бобінічні і дві котушки до коліна. + 3-4 більше ящиків в рамці не падають
Багатохвильовий ресивер Океан 209
Отримувач / гравець "Латвія" жах, який ведмед
Кишеньковий приймач. Херсон
Російський ноутбук. Я думаю, що це BASIC. Живлення акумуляторів 3AA
Wi-Fi ISA 8bit картки Арлан 655 1997 реліз (може працювати навіть в XT!, не кажучи вже про 286 і вище). Чи хтось бачив це?
Це радянський ресивер.
Мікрокомп'ютер "Електроніка МК85М" (більше інформації: Microcomputer "Електроніка МК85(М)")
На жаль, у робочому стані (крім екранних блисків, деякі пікселі не намальовані).
Чи є це рідкісний пристрій для цієї теми?
Картина - 386 ноутбуків, вона все ще працює. оперативна пам'ять стільки, скільки 2 мега ) тільки акумулятор викинув, тому загинув. Я не знаю точної дати, але це 1991. Це мобільний офіс.
І ось Seagate 20 мегабайт гвинт. Я думаю, що це абсолютний запис у цій лінії.
Працівник. Якщо ви можете знайти місце для підключення. Цікаво, що інформація є.
У мене є ще 10 мегабайтів. Болгарський, зайнятий двома слотами 5.25. Я подарував йому хороший друг, як оригінальна паперова вага, і це диво з літерою "m", коли він втомився від місця до місця, щоб розмістити його і прокинув його!
Повернутися до мене.
І це моя перша миша. Якщо моя пам'ять не змінюється, на початку 90-х років.
Як вам подобається ергономіка? А дизайн?
р.
Електроніка MK-51. 1987 реліз (ціна 64p)
Technics SU-Z200 підсилювач
Касетна палуба Philips F6222 ~ 86 AD
MGC-1 вуха. З Олімпійських ігор СРСР. 1980 р. видання.
А АКГ К-66 вуха вже сучасні.
Навушники TDS-4 Start (Price 16p) ????
Сьогодні ми продаємо штепсель, тепер вони будуть працювати з робочим комп'ютером.
Я маю на увазі, дивитися ту ж компанію, але не робітників флеш-накопичувача, щоб порівняти розміри, вони невеликі, ймовірно, жіночі зап'ясті потім не було?
Один з перших радянських кишенькових калькуляторів Electronics B3-09M, 1976 реліз, знайдений в сміття, і він все ще працює:
р.
Моя перша електронна іграшка, коли я був представлений з ним, я відіграю її з ранку до вечора, один раз заданий запис - 3 години безперервної гри, ударний лічильник перехрещений 999 двічі ( авторів занижено терпіння гравців):
9170565
Не поганий внутрішній (радянський) калькулятор електроніки MK 33,
Я купив його в 90-му році і працює!
Spark 1122 калькулятор (з вбудованим CRT 16см) - 1971
Вага 15 кг. До речі, цей калькулятор був одним з найдорожчих вироблених калькуляторів з ціною 4100 рублів (найдешевший автомобіль в ці дні вартість 3600 рублів).
Цей пристрій становить 13 років. Працівник. Зроблено в Японії.
Для тих, хто знає! 3Dfx VOODOO 2. 12 Мб. Прогентор Sli і CrossFire режимів сучасної графіки карт. Революція свого часу:
радіо
D-ROM NEC MultiSpin x3p (SCSI) (вироблено грудень 1993 (15 років))) Може грати CD!
У робочому стані.
р.
Sony Портативний мінідисковий рекордер MZ-R37, виготовлений в Японії 04.2000.
Це був великий пристрій - ідеальний запис від мікрофона. На жаль, механіки зламали.
На батарейках 2 АА. BP пішов.
Якість фото - це мереживо - фото QTEK-om 2020.
"A Miracle":
нижня
Головна
передній
«Зроблено для дива» потужністю 300 Мб (до 1Гб) – 2 «МініДіск, виготовлений в Австрії 1992 року SonyMusic з альбомом Leonard Cohen «The Future».
Може бути, хто пам'ятає - продається така рідкість в дитячому світі - TELECONSTRUCTOR. Відбувся реальний набір готових блоків, з яких було зроблено таке телебачення.
, Україна
На літаку та іншому військовому обладнанні встановлено пістолетний пістолет AKS 3M.
Це близько 1950 р.
Фотографії показують додаткові лінзи до неї.
AKS-3m - 16-мм авіаційна камера.
Калькулятор електроніки D3, 1978 реліз.
Зважає 5-7 кілограмів. дисплей лампи.
IBM ThinkPad 701c
Ось компактний ноутбук ... Зверніть увагу на те, як клавіатурні складки...
р.
Ось пристрій, більш ніж 15 років, у всьому житті він тільки змінив лампу світла, це стандартно. Повністю побутова справа, відмінно і зараз працює не поступається сучасним. Колір екрана вітчизняний, а також чіпси та інші запасні частини всередині, перевірена Мікрохвильова піч Electronics SP 25. Якщо це мікрохвильова піч, яка має рідну інструкцію, зв'яжіться з дуже необхідним (для цього потрібна книга рецепта:
й
9251
Ось 1996 пристрій:
4751.
Мобільний Grandfather NEC TR4E180 У зв'язку з відсутністю мереж НМТ-450 неможливо назвати.
р.
Ось калькулятор. B3-21 електроніка. Роботодавець
р.
радянська ігрова консоль 1988, ціна 23p (в радянських цінах)
Вона була порушена до сьогодні в 1997 році, але сьогодні я зафіксував його.
Нещодавно він отримав більше таких тварин, більш рідкісних (вчительна істота є парою).
Вірменське радіо в всій своїй славі
Ретельний реєстратор стрічки «Брянськ» 1971. лампа, дворазовий одноступінчастий, повний набір, навіть інструкція збереглася
Kodak цифрова камера (з картою пам'яті стільки, скільки 10MB)
1213134
Програмований калькулятор HP (нативний американський) представник сучасних ноутбуків. На лівій стороні є аналогом пуповинної інструкції (записи / читання на невеликих магнітних смужках), праворуч - вихідним пристроєм для друку (як в касовому реєстрі). Ще один блок з'єднання зовнішніх датчиків і пристроїв кріпиться, але це розібрано.
Камера зйомок Quartz 1x8S-2.
Використовується плівка - 8 мм (1x8C)
Зарядка пристрою з касетом Kodak, включаючи Svema і KS-8
Місткість касета - 15 м
Формат рами - 4.22 мм до 5.69 мм
Частота стрільби – 9, 12, 18, 24 та 32 секунд у мінус першого ступеня
Об'єктив Meteor-8M-1: фокусна відстань від 9 до 38 мм, відносний отвір "геометрика" - 1:1.8
Зміст дорогоцінних металів: срібло - 0,2904 г, паладію - 0.0084 г.
Ціна - 275 рублів (радянський)
_ Новини
Друга світова війна 2 камера.
Немає того, що один інший має годинник, як це.
р.
Сьогодні, гордо, з м'якоть, поодинці в Univer. У нас є ремонт і багато викинути.
Я думав, «Чому я даю не відсутню» і я взяв її додому.
Дата виготовлення «жовтень 1983», все добре працює
Це мій перший Benefon MAX мобільний телефон (1993 р.) ...важаю половину кілограма (поголені або в разі, або з моєї руки, як багажний мішок) 8, хвилина вхідної половини гречки, вихід - buck точно ...
Ноутбук (навіть портативний комп'ютер) Amstrad PPC512 пізні 80-ті або ранні 90-ті.
IBM XT, два стандартні флопи (в одну, а другий стандартний сучасний набір), з'єднуючи зовнішній EGA.
Потужність від 8 звичайних батарей R20 або PD.
4916925
Фелікс арифмометр
У 1957 році на ядерному реакторі.
Я викопав цей пристрій на роботі.
Касет з комп "our" (USSR) І судячи написом на коробці, дата останнього архіву 29, 12, 1978.
р.
Це відео, що мій колега приніс до роботи з дому. Поведінка в середині '80, але явно скопіюється з перших Atari '70. Так само людина стверджує, що коли він працював на заводі Rubin виготовляв вітчизняні телевізори з вбудованими відеоігри, мало, але випустили.
Так, цей префікс "Відео Спорт 3" різноманітність ігор не відрізняється, головним чином тенісом, хокею і їх варіантами. Контроль відбувається шляхом обтирання змінного резистора, розташованого на ручці. Тому ви можете керувати ігровим елементом тільки в двох напрямках: вгору і вниз. Також в комплекті є гармата, але блок живлення замінюється блоком, від деяких інших радянських іграшок, і тому не вписується в справу.
р.
Моє дзеркало.
Р
Добре, ніготь сезону TV Ray-1 54 г релізу. Я намагаюся відродити його, тому я взяв його Я навіть знайшов всі світильники на радіоринку. До запуску живлення.
712468р.
У будівлі під час живого телевізора Шиляла також способом виходу кінця 80.
Бобінічні і дві котушки до коліна. + 3-4 більше ящиків в рамці не падають
Багатохвильовий ресивер Океан 209
Отримувач / гравець "Латвія" жах, який ведмед
Кишеньковий приймач. Херсон
Російський ноутбук. Я думаю, що це BASIC. Живлення акумуляторів 3AA
Wi-Fi ISA 8bit картки Арлан 655 1997 реліз (може працювати навіть в XT!, не кажучи вже про 286 і вище). Чи хтось бачив це?
Це радянський ресивер.
Мікрокомп'ютер "Електроніка МК85М" (більше інформації: Microcomputer "Електроніка МК85(М)")
На жаль, у робочому стані (крім екранних блисків, деякі пікселі не намальовані).
Чи є це рідкісний пристрій для цієї теми?
Картина - 386 ноутбуків, вона все ще працює. оперативна пам'ять стільки, скільки 2 мега ) тільки акумулятор викинув, тому загинув. Я не знаю точної дати, але це 1991. Це мобільний офіс.
І ось Seagate 20 мегабайт гвинт. Я думаю, що це абсолютний запис у цій лінії.
Працівник. Якщо ви можете знайти місце для підключення. Цікаво, що інформація є.
У мене є ще 10 мегабайтів. Болгарський, зайнятий двома слотами 5.25. Я подарував йому хороший друг, як оригінальна паперова вага, і це диво з літерою "m", коли він втомився від місця до місця, щоб розмістити його і прокинув його!
Повернутися до мене.
І це моя перша миша. Якщо моя пам'ять не змінюється, на початку 90-х років.
Як вам подобається ергономіка? А дизайн?
р.
Електроніка MK-51. 1987 реліз (ціна 64p)
Technics SU-Z200 підсилювач
Касетна палуба Philips F6222 ~ 86 AD
MGC-1 вуха. З Олімпійських ігор СРСР. 1980 р. видання.
А АКГ К-66 вуха вже сучасні.
Навушники TDS-4 Start (Price 16p) ????
Сьогодні ми продаємо штепсель, тепер вони будуть працювати з робочим комп'ютером.
Я маю на увазі, дивитися ту ж компанію, але не робітників флеш-накопичувача, щоб порівняти розміри, вони невеликі, ймовірно, жіночі зап'ясті потім не було?
Один з перших радянських кишенькових калькуляторів Electronics B3-09M, 1976 реліз, знайдений в сміття, і він все ще працює:
р.
Моя перша електронна іграшка, коли я був представлений з ним, я відіграю її з ранку до вечора, один раз заданий запис - 3 години безперервної гри, ударний лічильник перехрещений 999 двічі ( авторів занижено терпіння гравців):
9170565
Не поганий внутрішній (радянський) калькулятор електроніки MK 33,
Я купив його в 90-му році і працює!
Spark 1122 калькулятор (з вбудованим CRT 16см) - 1971
Вага 15 кг. До речі, цей калькулятор був одним з найдорожчих вироблених калькуляторів з ціною 4100 рублів (найдешевший автомобіль в ці дні вартість 3600 рублів).
Цей пристрій становить 13 років. Працівник. Зроблено в Японії.
Для тих, хто знає! 3Dfx VOODOO 2. 12 Мб. Прогентор Sli і CrossFire режимів сучасної графіки карт. Революція свого часу:
радіо
D-ROM NEC MultiSpin x3p (SCSI) (вироблено грудень 1993 (15 років))) Може грати CD!
У робочому стані.
р.
Sony Портативний мінідисковий рекордер MZ-R37, виготовлений в Японії 04.2000.
Це був великий пристрій - ідеальний запис від мікрофона. На жаль, механіки зламали.
На батарейках 2 АА. BP пішов.
Якість фото - це мереживо - фото QTEK-om 2020.
"A Miracle":
нижня
Головна
передній
«Зроблено для дива» потужністю 300 Мб (до 1Гб) – 2 «МініДіск, виготовлений в Австрії 1992 року SonyMusic з альбомом Leonard Cohen «The Future».
Може бути, хто пам'ятає - продається така рідкість в дитячому світі - TELECONSTRUCTOR. Відбувся реальний набір готових блоків, з яких було зроблено таке телебачення.
, Україна
На літаку та іншому військовому обладнанні встановлено пістолетний пістолет AKS 3M.
Це близько 1950 р.
Фотографії показують додаткові лінзи до неї.
AKS-3m - 16-мм авіаційна камера.
Калькулятор електроніки D3, 1978 реліз.
Зважає 5-7 кілограмів. дисплей лампи.
IBM ThinkPad 701c
Ось компактний ноутбук ... Зверніть увагу на те, як клавіатурні складки...
р.
Ось пристрій, більш ніж 15 років, у всьому житті він тільки змінив лампу світла, це стандартно. Повністю побутова справа, відмінно і зараз працює не поступається сучасним. Колір екрана вітчизняний, а також чіпси та інші запасні частини всередині, перевірена Мікрохвильова піч Electronics SP 25. Якщо це мікрохвильова піч, яка має рідну інструкцію, зв'яжіться з дуже необхідним (для цього потрібна книга рецепта:
й
9251
Ось 1996 пристрій:
4751.
Мобільний Grandfather NEC TR4E180 У зв'язку з відсутністю мереж НМТ-450 неможливо назвати.
р.
Ось калькулятор. B3-21 електроніка. Роботодавець
р.
радянська ігрова консоль 1988, ціна 23p (в радянських цінах)
Вона була порушена до сьогодні в 1997 році, але сьогодні я зафіксував його.
Нещодавно він отримав більше таких тварин, більш рідкісних (вчительна істота є парою).
Вірменське радіо в всій своїй славі
Ретельний реєстратор стрічки «Брянськ» 1971. лампа, дворазовий одноступінчастий, повний набір, навіть інструкція збереглася
Kodak цифрова камера (з картою пам'яті стільки, скільки 10MB)
1213134