412
Нові російські голуби
Я помітив довго, коли я переглядав голубів на зупинці, у них є голубці, як ви, і я, і наша влада. Я стояча на зупинці, я бачу мій бабуся годівлі голубів хліб і зерна. 40-50 голубів прибули на бенкет. Спочатку я не шукав дуже близько, боявся пропустити мій автобус, але тоді, коли інший автобус не пройшов, я подивився на голубці. Об'єм поросят породжує нервово-пігментні зерна і хліба, але потім я помітив, що одна голубка стояв і не переїхала, він був жиром і високим, поруч з ним був тонкий тонкий голубий голуб, я припускав, що він може бути в порівнянні з нашими російськими ... ймовірно, це був деякі олігархи серед голубів. Він не потребує хліба, ймовірно, десь в Горькому парку (Перм), він має шикарний гнізд і великий лоф хліб в цьому гнізді, і голуб, ймовірно, не останній. Після 2 хвилин спостереження я помітив більше членів нашого суспільства, тільки у вигляді голубів. Уже поряд з олігархом стояла невидима голубка, за зовнішнім виглядом він був кричав, і навколо нього стояли здорові дорогоцінні камені, ймовірно, не складно вгадати, що це був президентом або мером. Я також помітив одну поросяту, яка була конопляна, очевидно, постраждала під час неприємного інциденту, його пір'я були прогулені і він виглядав похмуро і, ймовірно, він був дуже старий, швидше за все, був ветеран серед голубів або старої недійсної, ніхто не допоміг йому, він побіг за крихтами, але не встигнути бігти, він був перехоплений молодшими і більш швидкими голубами, вони люблять сіру масу нічого не помітили, ні ветеран, ні президент, ні олігарх, ні олігарх, це незрозуміло, що сталося на своїх розумах ... Незабаром, коли їжа почала виходити, президент вилетів з голубцями, які охороняють його, 3 більше голубів, які летять у своєму напрямку, поспішаючи, очевидно, деякі високоповертальні чиновники серед голубів. Коли їжа виросла, всі голубці почали літати, і незабаром було тільки одного ветерана і олігарха з його голубом, перед ким він запалився як кращий він міг. Але він пішов, щоб зупинитися. Моя поїздка прибула, я спробував не відійти очі на одну голубку і сідати в ній і пішли, ветеран залишився там, шукаючи десь на відстані.
645043
Габаритний зображення
р.
517193
Автор тексту I :
645043
Габаритний зображення
р.
517193
Автор тексту I :