Інтерв'ю з незвичайним п'яльником

Автор: «Це жолоби, це заморожування на вулиці, три години до відкриття метро, і вони не дозволяють розігріти» – ці слова я почув на холодній лютий ніч, коли, дуже пізно після роботи, я зупинився в нічному супермаркеті на Таганці, щоб купити крупи. Голос прийшов з струганого малюнка в одязі шаббі з банкою недорогого пива в руці. Звичайна сцена в Москві. Незвичайно істота була чорною. «Афро-російська». Просто нігер.

Поблизу, що вживали з куріозом, що може бути виготовлений з тропічного чоловічого пива в ісі в північному столиці, я запропонував мій аналог кави в обмін на його історію, що приніс йому життя, як це. «У відповідь я почула питання, бро»

Поговорили перед сном. Хлопець був кубином ім. Мігуеля. Незважаючи на свій світловий акцент, російський виявився практично ідеальним, особливо майстерно він зумів майстерності. Але ці фрагменти мови, які в багатьох фразах, що виготовляли левову частку, я бажали б викинути.

- Мігуель, як ви навіть отримаєте тут? - Так, я розгорнувся з хлопчиками, вони вже розширилися, підвіс закритий, і я не маю грошей, щоб дістатися до хата - Я живу в Новопеределькіно. Не сьогодні, але в Росії взагалі? - Дуже простий. Я навчався в школі, прибув до Московського державного університету, закінчив хімічний факультет з червоним дипломом, а за 11 років тут. - Червоний? Прохолодний. Що робити? - Ні. Іноді я можу зробити невеликі вакансії. До свят, наприклад, я отримую Колумбії за тричотири дні, які мають квітковий бізнес - вони платять мені косарку в день, але це сезонне - там є робота, то ні. Я переважно боозий.

до Так, я ковтати з хлопчиками, вони вже розсіюються, підвіска закрита, і я не маю грошей, щоб потрапити в хата - Я живу в Новопеределькіно. Не сьогодні, але в Росії взагалі? - Дуже простий. Я навчався в школі, прибув до Московського державного університету, закінчив хімічний факультет з червоним дипломом, а за 11 років тут. - Червоний? Прохолодний. Що робити? - Ні. Іноді я можу зробити невеликі вакансії. До свят, наприклад, я отримую Колумбії за тричотири дні, які мають квітковий бізнес - вони платять мені косарку в день, але це сезонне - там є робота, то ні. І так я в основному пишу. >>

до Так, ти живеш тут? Немає сплетіння назад? - Що робити? Моє батько – інженер Гавани, доктор. Чи знаєте ви, скільки він робить? 20 греків! Ні, я бачив, що Куба в кафіні. Я люблю це тут, але це ебать холод. Однак я не люблю словаки – добре, в розумінні копсів всіх видів, вони всюди однакові, що тут, що там. Все, що вони повинні зробити, щоб копати. І уряди також тільки зайняті гроші. Я мав справу, я втратив мій кубинський паспорт п'яний. Ви знаєте, скільки коштує? Три сотні греків! Це божевільний. У мене є Корепхани, також чорний, з Франції там, Іспанія, так що вони роблять це безкоштовно – прийшли до посольства, і готовий. Ось три сотні греків. Я розумію, що якщо я жив десь в Європі, є пені. І ось, щоб заробити такі гроші, я повинен працювати як нігер!

до Що робити? Моє батько – інженер Гавани, доктор. Чи знаєте ви, скільки він робить? 20 греків! Ні, я бачив, що Куба в кафіні. Я люблю це тут, але це ебать холод. Однак я не люблю словаки – добре, в розумінні копсів всіх видів, вони всюди однакові, що тут, що там. Все, що вони повинні зробити, щоб копати. І уряди також тільки зайняті гроші. Я мав справу, я втратив мій кубинський паспорт п'яний. Ви знаєте, скільки коштує? Три сотні греків! Це божевільний. У мене є Корепхани, також чорний, з Франції там, Іспанія, так що вони роблять це безкоштовно – прийшли до посольства, і готовий. Ось три сотні греків. Я розумію, що якщо я жив десь в Європі, є пені. І ось, щоб заробити такі гроші, я повинен працювати як Negro! >>

до Так ви тут легально? - Так, це окай. Я був дружиною після коледжу, дійсно. Є дитина, але я рідко бачу його. - Ви розбили? Хто ви живете зараз? - Тепер мене і Кореш з Перу орендують квартиру за Solntsvo. Ну, точно, він виводить - У мене практично немає грошей. Якщо вони з'являються, я відразу спробую їх, і все добре. Іноді я отримую курку, але це не для довгих - це не легко стояти з мною, я розумію. Я в житті, але мій Корефан, який платить за квартиру - він серйозний, працює з ранку до ночі. Це як ми орендуємо будинок навпіл за грандіозну, але я назавжди йому.

- Так, це океї. Я був дружиною після коледжу, дійсно. Є дитина, але я рідко бачу його. - Ви розбили? Хто ви живете зараз? - Тепер мене і Кореш з Перу орендують квартиру за Solntsvo. Ну, точно, він виводить - У мене практично немає грошей. Якщо вони з'являються, я відразу спробую їх, і все добре. Іноді я отримую курку, але це не для довгих - це не легко стояти з мною, я розумію. Я в житті, але мій Корефан, який платить за квартиру - він серйозний, працює з ранку до ночі. Ми любимо будинок навпіл для грандіозного, але я завжди відчував його моє життя. >>

- Чи він чорний, теж? - Ні, він типовий перуанський - справжній індійський, короткий на всіх. Але він хороший, він може стояти мене. Ви знаєте, що ви не любите чорні люди тут, ви? - Так, я не люблю їх, вони прийшли сюди - Miguel happily rocks all двадцять з деякими зубами.

до Ні, він типовий перуанський - справжній індійський, короткий на всіх. Але він хороший, він може стояти мене. Ви знаєте, що ви не любите чорні люди тут, ви? - Так, я не люблю їх, вони прийшли сюди - Мигул щасливо скеляв всі двадцять з чим-небудь зубами. >>

- Я маю на увазі, особливо хлопці з Кавказу. Вони люблять Араби у Франції. Ми, Negroes, як правило, не чіпаючи нікому, і вони завжди піднімаються на краю, висівають, як вони показують, що вони тут майстерні. Ви не вірите, що я навіть підтримую, що на Манежі. Я не збираю себе, звичайно. Я розповідаю вам більше - у мене є korephanes - skinheads. Ми п'яємо в районі іноді. "Я все окай?" Тексти пісень, а це означає: Я всі чорні і пучок поголені дуди. Але вони кажуть, немає, це наш друг. Я так крутий. Я можу легко дістатися до всіх.

- Ви думаєте, що ти повернувся до Куби? Я використовую, щоб піти там щороку, але тепер я не можу це дозволити. Але я повернувся, якщо Комунікації викинулися. Я сподіваюся кубинів в Майямі мати гроші, вони мають гроші. В іншому випадку не буде нормального життя. Ці брати Кастро давно подрібнили.

р.

Я використовую, щоб піти там щороку, але тепер я не можу це дозволити. Але я повернувся, якщо Комунікації викинулися. Я сподіваюся кубинів в Майямі мати гроші, вони мають гроші. В іншому випадку не буде нормального життя. У цих братів Кастро мало хто. >>

до Скільки людей думають про те, що ти? - Багато, насправді. Але навпаки правда. Моя родина - це гарна ілюстрація. До Кастро, моя материнська родина володіла великим магазином, Комуністики приїхали і взяли все з них, і кладуть купу незнайомців в квартирі. Звичайно, вони не люблять органи влади. Моя батько була просто дитиною з села і стала професором. Саме тому він оцінить Fidel. Добре, або раніше оцінив – тепер ще накопичуються претензії до режиму. Вони також знаходяться в певній мірі.

- Багато, насправді. Але навпаки правда. Моя родина - це гарна ілюстрація. До Кастро, моя материнська родина володіла великим магазином, Комуністики приїхали і взяли все з них, і кладуть купу незнайомців в квартирі. Звичайно, вони не люблять органи влади. Моя батько була просто дитиною з села і стала професором. Саме тому він оцінить Fidel. Добре, або раніше оцінив – тепер ще накопичуються претензії до режиму. Вони також знаходяться в певній мірі. >>

до Що потрібно робити далі? Я хотів би піти в Європу - Я маю багато друзів там, кожен живе нормально. Я багато разів. Я люблю подорожувати. По-перше, щороку, крім поїздок до Куби, я пройшов десь – Німеччина-Шмерманія різні, я побував все. Але речі не збираються останнім часом, не тільки взуття. Я знаю багато чорної людини, які, як правило, бездомний: десь збивати до ранку, потім в метро сидять на першому поїзді і їздити на кільці. До речі, у вас немає сто рублів? Краще двісті?

Я хотів би піти в Європу - Я маю багато друзів там, кожен живе нормально. Я багато разів. Я люблю подорожувати. По-перше, щороку, крім поїздок до Куби, я пройшов десь – Німеччина-Шмерманія різні, я побував все. Але речі не збираються останнім часом, не тільки взуття. Я знаю багато чорної людини, які, як правило, бездомний: десь збивати до ранку, потім в метро сидять на першому поїзді і їздити на кільці. До речі, у вас немає сто рублів? Що близько двохсот? >>

Я дав йому дві сотні рублів, через кілька днів я дав йому зимове взуття. Тепер він називає мене досить часто і називає мене "єдино білим бро". Я ніколи не бачив його, перш ніж.

Це російська мрія.

Кілька днів тому, в той час як в VVC я бачив негро блювотні рухи для альмій Христа. Але відповідь на питання про те, чому змінити бідність, але в своїй небайдужій доступності в теплій країні біля моря до бідності в дуже великому і непристойному місті на холодному півночі, я не знайшов.

Зареєструватися