Ім'я * Якщо людина постійно кинулася протягом 8 років, 7 місяців, і 6 днів, виготовляючи достатню кількість енергії, щоб нагріти чашку кави.
Оргазм свиней триває 30 хвилин.
Люди і дельфіни є єдиним істотами, які мають секс на задоволення.
Найсильніший м'яз в організмі - мова.
* Праворучні люди живуть в середньому за дев'ять років довше, ніж лівих людей.
Аант може піднімати об'єкт вагою 50 разів власної маси.
Фрея може стрибати в 350 разів далі, ніж довжина його тіла.
Око остріху більше його мозку.
Ім'я * Рідка всередині молодих кокосів може використовуватися як замінник для плазми крові.
* Донікі вбиває більше людей щороку, ніж літакові аварії.
Людина спалює більше калорій під час сну, ніж при перегляді телевізора.
Дуби не доводять жолудів, поки вони 50 років або старші.
Венера є єдиною планетою, яка обертається годинниковою стрілкою.
Яблука ефективніше для прокидання тіла вранці, ніж кава.
Більшість частинок пилу в будинку приходять з мертвої шкіри.
Першим власником компанії Марборо загинув рак легенів.
Михаїл Йорданія отримує більше грошей від Nike щороку, ніж у всіх робітників Nike's Malaysian.
* За 10 хвилин ураган виробляє більше енергії, ніж у всьому світі об'єднана ядерна зброя.
Слони - це тільки тварини, які не можуть стрибати.
Жінки блукають майже в два рази, як часто чоловіки.
Сніж може спати протягом трьох років.
Електричний стілець придумав стоматолог.
Крукодиль не може приклеїти мову.
Придумав, що світиться до матчу.
Ім'я * Якщо ви правою рукою, то у вас є звичаї їжі на правій стороні щелепи, і якщо ви лівою рукою, зліва.
Титан був першим судном для використання сигналу SOS.
Знежирення знижує гормони стресу і зміцнює імунітет. Шість років сміється в середньому близько 300 разів на добу. Тільки для дорослих сміється 15 до 100 разів на добу.
шум ми чуємо, коли кладемо морю шкаралупу вухо не океан, а швидше звучання кровотоку через вени вухо.
Далматяни народжуються без плям.
Пакети завжди перетворюються зліва, вилітають з печери.
Сова є єдиною птахом, яка знижує верхню повіку до блінка. Всі інші птахи підняти свої нижні повіки.
* Мед легко засвоюється, оскільки він вже засвоюється бджілами.
Синій колір має спокійний ефект.
Кожен раз людина чхає, кілька клітин мозку гинуть.
Лівий легень особи менше права.
Google є загальним іменем для кількості мільйонів нулів.
* Титанова вартість близько 7 мільйонів доларів, і близько 200 мільйонів доларів, щоб зробити фільм про нього.
Ім'я * У верхній частині Ейфелевої вежі є 1,792 сходинки.
Звук, який чутно, коли людина «пробиває» пальцями, насправді звук розірвав бульбашки азотного газу.
Загибель волосся і нігті продовжують рости після смерті.
Ім'я * Для отримання повного циклу в організмі людини потрібно близько 20 секунд.
Єдина частина тіла, що не має кровопостачання, є карнизом очей. Одержує кисневе безпосередньо з повітря.
Щодня 200 мільйонів пар змушує любов, 400,000 немовлят народжуються і 140,000 людей гинуть.
Ім'я * У більшості переглядайте рекламу, час показаний на годинник 10:10, тому що потім руки створюють посмішку.
Colgate стикався з великою перешкодою при продажі своєї продукції в іспансько-мовних країнах, як переклад «Кольгату» означає «підвісити себе».
Тільки 2 тварини, які можуть бачити за ними, не перетворюючи голову, кролик і папуга.
Інтелектуальні люди мають вищі рівні цинку та міді у їхньому волоссі.
* Німецький Вівчарки перекусають більше людей, ніж будь-яка інша порода собаки.
Змішувач створює звук, оскільки його наконечник йде швидше, ніж швидкість звуку.
Ім'я * Якщо статуя чоловіка на коні має обидві передні ноги в повітрі, людина загинула в бою; якщо один чоловік загинув в результаті ран, отриманих в бою; якщо кінь має всі чотири ноги на тумбі, людина загинула природну смерть.