357
Дитячий сон
Finca Bellavista є екологічною спільнотою в джунглі Коста-Рика, в якій будь-який шанувальник комфортного життя в босом дикої природи може придбати, побудувати (вартість ділянки для будівництва від $ 55,000) або орендувати затишний будинок на дереві або на стилях - тут немає звичайних будинків з фундаментом. Це тому, що громада засвідчує ідею мінімального втручання в навколишнє середовище - нічого не ріже, не копаючи, нічого не турбуючи, не турбуючи - делікатно інтегруючи в верхню джунглі і насолоджуючись життям серед коронок тропічних дерев.
Finca Bellavista активно розвивається і вже кілька десятків житлових будинків, а також громадських приміщень (кухня, їдальня, лаунж, Wi-Fi зона, ванна кімната, ранч). Крім того, ви можете перемістити спільноту не тільки на землі, але і на підвісних мостах і за допомогою локальної кабельної транспортної системи Sky Trail.
р.
р.
510385
, Україна
р.
3610Р. 4200Р.
499 р.
1303057, Україна
У будь-якому випадку, я хочу піти туди.
Finca Bellavista активно розвивається і вже кілька десятків житлових будинків, а також громадських приміщень (кухня, їдальня, лаунж, Wi-Fi зона, ванна кімната, ранч). Крім того, ви можете перемістити спільноту не тільки на землі, але і на підвісних мостах і за допомогою локальної кабельної транспортної системи Sky Trail.
р.
р.
510385
, Україна
р.
3610Р. 4200Р.
499 р.
1303057, Україна
У будь-якому випадку, я хочу піти туди.