804
Дитинство в 90-х роках
Ця колекція була створена для тих, які діти пройшли в 90-х роках. Ось фотографії іграшок, які були популярні в часі. Спостереження і ностальгія ...
Дитячий сюрприз. Хто не знає цього дивного шоколадного яйця з цікавими іграшками всередині, майже всі зібрані і обмінюються. Я пам'ятаю такі популярні колекції як hippos, акули, dinosaur будівельники, крокодили, жаби взимку, пінгвіни. Також дуже популярними були металеві солдати разом з замками або на конях.
2074512р.
У деяких випадках було специфічне «сити» як квіти, але дівчата, ймовірно, сподобалося.
Вставки Gum. Найпопулярніші були "Turbo", "Love is..", "Boomer", потім переведені "Scare":
р.
Я майже заготівля, звичайно, "Типічний"
р.
, Україна
На додаток до лайнерів і гасників ми діти 90-х, які люблять збирати ковпачки (Chupa Caps) і часто відіграли їх в школі за необхідності:
Р
Роботи, солдати, супергерої. Для мене особисто немає героїв міцніше і брама, ніж ніндзя черепахи.
579884
Але вони змушені боротися з кимось, тому були іграшки.
Дитинство будь-якого малюка проходив в об'ємі з гарматою або кулеметом, або краще з обох:
Такі китайські пістолети не жили довго, але задоволення варто купити їх.
Багато годин, днів, тижнів летять непристойними за ігровими консолями, першими і найбільш улюбленими – Денді.
Найпопулярніші ігри Mario, танцюючі, качка полювання, але були інші:
Робокоп:
Маленький Мермойд:
1616
Принц Персії:
Чіп і Дале:
Чорний клоак:
Черепашки Ніндзя (Державний проект):
Ось що я отримав на Sega:
Загальна площа:
Золота ось:
Боротьба:
Мортал Комбат:
Р
Журнали наклейки, я дивлю, якщо хтось повністю ущільнював весь журнал?
р.
LEGO - це улюблена іграшка, ви можете побудувати що-небудь, головна фантазія :
2259375
Комікси найчастіше придбали на поїзді або на станції, незамінну річ на довгу дорогу.
І ось ще одна дуже популярна річ від мого дитинства: її. У наш клас, який рекламував цей іграшка, продемонстрував супер трюки, але ми ніколи не досягали успіху.
Є інші великі іграшки теж:
617307