Наза фотографії з описом.

Я зробив опис себе, на основі коротких підписів НАСА до зображень англійською та власними знаннями, тому будь ласка, не курка занадто багато. = Якщо тема цікава, я завжди можу розмістити інші подібні публікації (головно про зовнішній простір і з більш описом).

Я дуже рекомендую дивитися фотографії в оригінальному розмірі, багато фотографії величезні! Ви можете знайти їх за посиланням.

Описи переходять на фото

Далі 13 фотографії
1) “Victoria Crater” — зображення від Meridiani Planum of Mars region. Зростання яскравості полягали межі кратера. Причиною утворення таких кордонів Наса розглядаються процеси діагенезу (на короткі - трансформація опадів в осадову скелю в кілька етапів). 800м в діаметрі.

(2) “Вибухає павуків – павук-подібний жолоб. Як я розумію, вони утворюються шляхом проходу газу через пори в льоді, після чого плавлення останнього. В кінці ми бачимо таку хитру картину.

(3) «Санд-дюнс і брюки в проекторі, Марс-кратер» насправді є субj. Світлі частини рифів вважаються пилом. Темно-базальтовий пісок (магматичне скеля).

485144р.

(4) "Мартійський місяць Деймос" - як я знаю, Деймос переводить як "горрор" з Греції. Має гладку поверхню, завдяки ковдрі сміття або грунту. Ви можете побачити колірну варіацію. Більш червоний на гладких поверхнях, менше в місцях молодих кратерів. Вважається, що це викликано взаємодією поверхні місяця з космічним середовищем.
Діаметр Deimos становить 12 км. орбітальний період 1 день, 6 годин, 17.9 хвилин. Змішаний на прохолодному китайському годиннику.
Подібно до другого місяця Марса, Фобос. Краса Фобос кладуть наступне зображення.

(5) Фобос - добре, просто "гарячий" який красивий супутник! Сама частина «розумна» вважається кратером Stickney, на лівій стороні фото. Деякі вчені вважають, що він може утворюватися від впливу на Марс. З іншого боку, місяць виглядає так само, як на цьому боці. Це дивовижна. О.

(6) «Коломнарне з'єднання на Марсі» – це оригінальне звання, адже я тут безперечно. При охолодженні лави утворюється певна «порошкова сепарація». Структура нагадує групу басальту Землі Колумбії та Колорадо Таран. Вода вважається вкритою.

доб.200

(7) «Земля і Місяць, як видно з Марса» — це те, як ми бачимо нашу планету з Марса, це просто.

(8) «Право на шаровані осади в долині» — що краси до тих пір, поки ви не почнете
Читати про це на мові жителів лосини.
На фото показано зміни кольору яскравих шарованих родовищ на плато біля Ювента.
Часма, в Морській області Марса.
Вчені виявили, що ці яскраві шаризовані родовища містять opal кремнію (ум, це kakbe).
Натхнеться до нас, що там було море, або не менше води, у разі виникнення цього опала там.
гідротермальні, тобто під дією водних розчинів) і залізосульфатів.
Але зовнішній вигляд залізосульфату вже особливо приписується до гідротермічної зміни базальту.
гірські породи (сульфід-ірон, що містить скель, був ерозований (змінений) під впливом холодної води. З
Це те, що ми бачимо в каньйонах. Виявлено джерело води.
Амен.

(9) «Праві тони на депозитах Noctis Labyrinthus, Mars» — шари залозистих сульфатів і філосиліктів (лаки), між сусідніми залишаються. Наса вирішила захистити ніжний мозок непросвітленого і нічого більше для нас
Додати. Вони гори, і вони гори, і вони гори.
Дивитися на фото нижче і прямо вище. У верхній частині зліва є дуни, як ви можете вгадати.

10) «Гулі на краю халата, Марса» є те, що типові мартіанські ярлики виглядають як, Наза пише, як ніби це типовий мартіан дивиться з вікна кожного ранку. На Землі вони утворюються під впливом води, але тут ви не !!! Так вчені загадують, чи є вода на Марсі. Наскільки не є особливо цікавим описом того, як він виглядає «типовим». Про глухий вентилятор і все, що шут. Не писати.

(11) «Колірні смуги» представляють центральну плювати удару на Марсі.
Практично немає опису. "Сучасні породи, різні кольори" =

р.

(12) «Мартійські дуни» дуже характерні у вигляді і важливості,
Вони можуть розповісти про навколишнє середовище, в якому вони були сформовані. Вони утворюються під впливом
Ведуться вітер в основному в одному напрямку. На вітрі вказуються дуги барчану. У
Довгий час барчани "тур" в вітрі, рухаються. Фотозвіт
фузія великих барчан з невеликими, які рухаються швидше і в підсумку отримують один великий.
Барчан.

Це зараз. Я зробив кілька речей, перш ніж, якщо ви будете.