Цілі в армії

Давайте подивимося, що їжа солдатів 7-го повітряно-десантного відділення виглядає так, на дні тижня, а також тип сухих раціонів. Нагадуємо, що харчування в підрозділі передано до юрисдикції цивільних підрядників. На фото немає фруктів, але вони віддають від часу.

Понеділок.
У ресторані подають страви.

Р

Вівторок.

Середа.

Четвер

812652

П'ятниця.

Субота

р.

Неділя

Тепер заборонено вирізати масло, як і раніше, з «пуками», і зобов'язаний купити в індивідуальній упаковці. Згідно з державним контрактом, всі продукти повинні бути виготовлені відповідно до ГОСТу, купівля ТУ допускається тільки для тих продуктів, які не виробляються відповідно до ГОСТу (наприклад, ацетична сутність). Вони письмові в угоді окремо.

Сама з сиром.

, Україна

Молоко в цих пакетах.

7574573р.

IRP-B сухі раціони

Параметри IRP 2. У мене є варіант #7, і я буду говорити про це наступного місяця.

2327-1997

Групова дієта для 10 осіб

Р

З гідророзриву я мав можливість спробувати лише деякі супи типу "Бетроот" під час служби в Абхазі. Примітити їстівний.

Але з кашу в такому пакеті довелося зіткнутися на прикладі ячменю. Реальний крап, я сподіваюся гречку і млинець смак краще

43.874

Виживання дієти витрачається в екстремальних ситуаціях, коли неможливо організувати харчування за базовими раціонами або іншими дієтами (сухими раціонами).

р.

р.

Те ж саме гороховий концентрат використовується в раціонах IRP. У Чечня ми ставимо його тільки тоді, коли нічого не було, і найчастіше просто кинули його. Подруга, який служив в одному з бригад GRU, сказав, що вони були потоплені в плиті в наметі. Неприємний продукт за смаком

Оцініть товари на людину. Згідно з загальними показниками, вона б'є, але зараз була введена зима-літо-літо-червона градація, де продукти розташуються сезонно.

Зареєструватися