Червона ікра

Неважливо, як довго океанська риба подорож є, і один раз в сеї, це неминуче закінчується на ріжучих столах рибних заводів, з яких в останні часи в Далекому Сході не було навіть десятки, але сотні.
Р

Від усього Союзу, відчайдушні люди приїхали сюди сезоном. І не за якийсь романтик, але заробляти зайві гроші. Так вони були названі в цих частинах невибагливий - сезонний і сезонний.

Це досить багато те ж саме тут. Рибні заводи переважно зайняті відвідувачами. Місцеві тільки технологи, технологи і адміністрування. Решта спеціалізованих знань непотрібна, так як технологічний цикл на заводі нескладно.

Рибу необхідно взяти, зважити, подавати на різальні столи, а потім розкласти в банки, злегка посипати сіллю і спеціями. Носить потім - в автоклавах і для відправлення.

Ікра трохи складна. Спочатку слід витягувати з рибних паличок, засолити (5-7 хвилин) вичавити в центрифузію, а потім упакувати пластикові ємності, якщо ікра переходить до ваги.

Ведуться роботи цілодобово - від постачання риби з огірка. У перервах - сон і простий розваг. Що – не складно вгадати, якщо ви враховуєте, що йдете в сезонну роботу не добре або мамонтувати дітей.

Але сказати, що Путін на цьому узбережжі курорту – мова не вийде. Нові власники категорично розраховують потреби в роботі рук і шлангів не одна ламка.

За винятком засуджених, яким місцева колонія відправляється з рибним заводом. Тут їхній експанс - теплі, сердечні і живі дівчата від 18 до набагато старше можна подивитися.

І тут приходить на думку острова Шикотан з найбільшою базою переробки риби в минулому. У моряків-каботарів знаходилися не менше, ніж один раз з ДТП до цього острова. За добу або навіть годину! Зважаючи на те, що гарячі історії про Шикотанські голодні покоївки в Путіні прогулялися по всьому Тихоокеанському узбережжі Радянського Союзу.

Я не пощастило піти в Шикотан. Але я був до багатьох інших заводів. І я скажу це: чоловічі історії значно перебільшені. Одна правда: місто наречених Іваново дуже далеко від тих місць у концентрації любові і пристрасті. У вільний час, звичайно, від роботи! й

Р

79064, Україна

Р

444353

р.