Яскраві кольори весни

Цього року весна настільки пізно, що я хочу довести її ближче. Тому ми вирішили опублікувати це питання з яскравими, сонячними, повними кольоровими фотографіями та висловлюваннями про весняні, афоризми наших контемпорій і великих з минулого.

р.

1,1 км Іноді щось не приклеюється, воно погано йде, і в той же час ви відчуваєте щось добре. Згадайте, що це джерело. (Михайл Михайлович Пришвин)

2,2 км Весняна - єдина революція у світі. (Фодор Тютюнов)

3. У Весна – розчинник зими. (Лудвік Джерзи Керн)

4. Весна. У кішок вже повернулися з півдня і випікають зовні вікон, приховуючи глибокі снігохідні. (Юр Татаркін)

5. Умань Краса весни відома тільки взимку, і сидячи на плиті, ви налаштуєте кращі травневі пісні. (Хенрі Хайне)

6. Жнівень Сонце є золотом бідного. (Natalie Clifford Barney)

7. Про нас Важко змінити зиму до весни і впадати в любов. Сафарлі

р.

8. У «Ми завжди повинні йти вперед, пам'ятаючи, що після зими завжди весна.» К. Пінкола.

9. Навігація Весна, весна по вулиці, весняні дні! Як птахи, трамвайні дзвінки затоплені. Агнес Львівна Барто

10. Глибока осінь – це прохолодне літо, а підхід взимку відчуває себе запахом весни. Олена Єрмолова

11. Кожна зими я дивлю, як можна жити поза містом, і кожен весняний я почав розуміти це. Павло Палмер

12. Весна! Для всіх, початок нового життя, сонця та тепла. І на сніг, смерть. Сніжний сніг на вулиці! Як відносна. Ольга Муравиєва

13.00 р. Не робить пружини. азо

14. Я не уявляю, що життя може стати тягаром для мене. Генрі Давид Торо

15.00 р. Найгірший час року втрачається. Усольти

Р

16.00 р. Весна – це справжній ребірт, шматочок безсмертності. Г.Д. Торо.

17.00 р. Навесні навіть завантажувальний віскі щось ніжне в вусі. Емілі молекулярні

18 років Весна - це хороша причина, щоб зробити щось безглуздим. Юрій Татаркін

19.00 р. Весна надає нам побажання. Георгій Олександров

20. На глибині вашої надії і бажання – це безшумні знання за межі; і як насіння спати під снігом, ваші серця мрії весни. Jubran Hamil Хубран

21. Весна прийшла - застиглий бенкет в шафах. Юрій Татаркін

22. Дайте здоров'я, як ви будете насолоджуватися рано і навесні. Генрі Давид Торо

2255552 Р

23. Тільки коли людина позбавляється від зовнішнього існування, як взимку, є надія, що в ньому народиться нова весна. Рум.

24. Правда, є складні моменти, але проти них – поверніть на погану спину, і ваша внутрішня весна не знецінить вас. Вечірній вік не завжди згинається під холодною темряві ночі. Тутус Луретій Автомобіль

р.

25. У ранковому телевізійному новині проголосили несподівані новини: весна прибула. Я шукав вікно і був снігом. Цікаво, що вони отримують інформацію від. Олександр Зіткін

Р

Зареєструватися