Яскраві кольори весни

Цього року весна настільки пізно, що я хочу довести її ближче. Тому ми вирішили опублікувати це питання з яскравими, сонячними, повними кольоровими фотографіями та висловлюваннями про весняні, афоризми наших контемпорій і великих з минулого.

Яскраві кольори весни р.

1,1 км Іноді щось не приклеюється, воно погано йде, і в той же час ви відчуваєте щось добре. Згадайте, що це джерело. (Михайл Михайлович Пришвин)

Яскраві кольори весни

2,2 км Весняна - єдина революція у світі. (Фодор Тютюнов)

Яскраві кольори весни

3. У Весна – розчинник зими. (Лудвік Джерзи Керн)

Яскраві кольори весни

4. Весна. У кішок вже повернулися з півдня і випікають зовні вікон, приховуючи глибокі снігохідні. (Юр Татаркін)

Яскраві кольори весни

5. Умань Краса весни відома тільки взимку, і сидячи на плиті, ви налаштуєте кращі травневі пісні. (Хенрі Хайне)

Яскраві кольори весни

6. Жнівень Сонце є золотом бідного. (Natalie Clifford Barney)

Яскраві кольори весни

7. Про нас Важко змінити зиму до весни і впадати в любов. Сафарлі

Яскраві кольори весни р.

8. У «Ми завжди повинні йти вперед, пам'ятаючи, що після зими завжди весна.» К. Пінкола.

Яскраві кольори весни

9. Навігація Весна, весна по вулиці, весняні дні! Як птахи, трамвайні дзвінки затоплені. Агнес Львівна Барто

Яскраві кольори весни

10. Глибока осінь – це прохолодне літо, а підхід взимку відчуває себе запахом весни. Олена Єрмолова

Яскраві кольори весни

11. Кожна зими я дивлю, як можна жити поза містом, і кожен весняний я почав розуміти це. Павло Палмер

Яскраві кольори весни

12. Весна! Для всіх, початок нового життя, сонця та тепла. І на сніг, смерть. Сніжний сніг на вулиці! Як відносна. Ольга Муравиєва

Яскраві кольори весни

13.00 р. Не робить пружини. азо

Яскраві кольори весни

14. Я не уявляю, що життя може стати тягаром для мене. Генрі Давид Торо

Яскраві кольори весни

15.00 р. Найгірший час року втрачається. Усольти

Яскраві кольори весни Р

16.00 р. Весна – це справжній ребірт, шматочок безсмертності. Г.Д. Торо.

Яскраві кольори весни

17.00 р. Навесні навіть завантажувальний віскі щось ніжне в вусі. Емілі молекулярні

Яскраві кольори весни

18 років Весна - це хороша причина, щоб зробити щось безглуздим. Юрій Татаркін

Яскраві кольори весни

19.00 р. Весна надає нам побажання. Георгій Олександров

Яскраві кольори весни

20. На глибині вашої надії і бажання – це безшумні знання за межі; і як насіння спати під снігом, ваші серця мрії весни. Jubran Hamil Хубран

Яскраві кольори весни

21. Весна прийшла - застиглий бенкет в шафах. Юрій Татаркін

Яскраві кольори весни

22. Дайте здоров'я, як ви будете насолоджуватися рано і навесні. Генрі Давид Торо

2255552 Р

23. Тільки коли людина позбавляється від зовнішнього існування, як взимку, є надія, що в ньому народиться нова весна. Рум.

Яскраві кольори весни

24. Правда, є складні моменти, але проти них – поверніть на погану спину, і ваша внутрішня весна не знецінить вас. Вечірній вік не завжди згинається під холодною темряві ночі. Тутус Луретій Автомобіль

Яскраві кольори весни р.

25. У ранковому телевізійному новині проголосили несподівані новини: весна прибула. Я шукав вікно і був снігом. Цікаво, що вони отримують інформацію від. Олександр Зіткін

Яскраві кольори весни Р

Зареєструватися