Повага, гідність

Історії дивовижних людей, гідність поваги, які після страшних ударів долі не дали, але гордо дивляться на майбутнє! Я думаю, що я ніколи не втомився від захоплення і розуміння цих людей, які б зробити все для життя!

Кінний Великодній день (кінний Великоднє) з Вірджини народився з рідкісним захворюванням - сакральним аномалії. Ця хвороба запобігала його хребта від розробки нормально.
доб.200

У віці 6 місяців, ніжки Кенні були ампутовані. І частина гомілки хлопчика використовувалася лікарями для завершення його частково сформованого хребта.

Лікарі сказали, що Кенні малоймовірно жити бути 21. Але він 35 тепер.
І відчув він, щоб рухатися далі.

р.

Що більше, всупереч очікуванням своєї сім'ї та лікарів, Кенні Пасха живе життя, як і будь-яка інша людина.

Недолік ніжок не перешкоджає цій міцній людині від роботи, плавання в басейні, боулінг і навіть роблячи любов до його 33-річного fiancée Nicky.

Разом з цією парою протягом 7 років і підніме дочку.

Лікарі пропонували Кенні ходити з протезуванням, але він повністю відмовився відчувати від інвалідів і за допомогою свого батька навчився ходити на руки, і він також любить скейтборд.

Як дитина в 1988 році Kenny відіграла в кіно The Kid Brother про свій дитячий день.

2813733

(Б)

р.

Ерік Weihenmayer втратив свій погляд, коли він був 13.

Після того, як він став викладачем школи, потім тренером зі стримування та спортсменом світового класу.

У 2001 році Вейченмеєр став першим сліпим людиною, щоб піднятися на гору Еверест.

5 вересня 2002 року Ерік сходженняв на найвищу точку Австралії – Косцюско Пеак.

На літо того ж року він був в Росії і успішно піднявся Елбрус.

«Коли я сходження, очі стають руками. Вони сканують скелю в найбільш ретельному вигляді, і коли я знаходжу щось, щоб чіплятися з однією рукою, інший досягає набагато далі для наступних гачків. й

«Уважність, що я не можу бачити над своїми руками...» говорить сміливий сходження.

Портер Еллетт Bicknell, Утах, загубив руку в аварії, коли він був лише 4 роки.

Незважаючи на свою нездатність, він став зіркою команди Wayne High School.
Принесіть команду до важливих змагань.

Портер також грає в команди бейсболу і працює на відстані.

Марк Гофені народився без зброї, але завжди хотів бути музикантом.

Він почав грати в тромбоне і зрозумів його необхідність грати в гітару ногами.

І в 1992 р. Марк утворився гурт Big Toe (літературний переклад назви: велика пальня).

р.