У кожній країні є спеціальні підрозділи, які повинні забезпечити безпеку перших осіб держави. Я пропоную вам дивитись на ці люди в дії.
Перший президент РФ
р.
Брат цього «особистого» в той час заробив гроші з продажу сувенірів на вулиці Єкатеринбурга.
Джордж Буш Ср. з дружиною
Гризлов, тюльпани
Клебанов, Матвієнко, Пехтін
р.
Тоді Клебанов мав безпеку ФСО і «Каукас», і Матвієнко ще не
Клебанов – «Е-шка», Матвієнко – «Ц-шка»
934714р.
FSO гостьовий автокад
р.
The G8 саміт. Керівник автокадемії Канади
Я відразу ж підкреслюв хлопця на праву, яка вибрала машину (за вказівками, зброю зазвичай вибираються для використання).
Під час створення перекладача виходив і починав ходити назад і заблокувавши лінію вогню між машинним пістолетом і мені. Він став нервовим і постійно виглядав з-за неї, закріпивши очі на руки. З'явився Канадський охоронець.
Зійшла посилання.
Машина все ще вирішила приховати машину
І охоронець трималася в мене.
А в мікроавтобусі кілька наших спеціальних сил дивилися це все (ви можете бачити стібку з прапором на праву руку від працівника в пасажирському сидіння). Я впевнений у відкритому вікні одного з стовбурів також вказав на правильному оці.
Порівняйте охоронні охоронці трьох дипломатичних транспортних засобів. Це один.
Р
Ось два. Посмішка і хвиля.
Це три. Водій Морський, автомобіль - "хай" (мор)
Касянов
Касянов
Нова призначена глава ФСБ в Санкт-Петербурзі та Ленінградській області, генерал-лейтенант Ручев Андрій Володимирович. За допомогою мінібуса спецпідрозділу FSB GRAD (Active Action Group) та двох автобусів з верхнім рівнем всіх охоронних агентств СНД (зокрема, Грузії).
Це те, що він виглядає як зсередини.
Кортеж голови ROC
1 999 р.
Туліпов, Сердюков, Матвієнко, митрополит Санкт-Петербурга та Ладога Володимир, Патріарх Московської та всієї Русі Кирило
А потім загинув мене.
PC = Патріарх Кирило
р.
Хрест - складка.
, Україна
Не мій рефлекс.
3610Р. 4200Р.
Охорона праці, подвійний хід і показання місця зупинки
Повернутися до бази!
Не забудьте скласти.
Поверніть знову, запустіть на місця, збудуйте автокад і в наступну адресу
Знову схожа автокадемія в м. Пулоково
У деяких випадках охоронці залишаються без особистої безпеки.
І тут можна побачити зразок на ювелірних прикрасах губернатора.
Сходи зламали. Зайдіть інший. Стійка торкнувшись правого гоління Матвієнко. Її обличчя стоїть за мною.
р.
Ось він справа.
Повна автокадемія Президента РФ Дмитра Медведєва
Три авто Mercedes Matvienko та Serdyukov
Пульман Медведєв "Хавий"
р.
На голові «сірий». Спринтер
Листи патріарха
Знову з відкритого вікна Volkswagen через страх
Головний автомобіль Повідомляємо прогулянку по снайперській парі на відстані
В той час як президент все ще за хвилину...
20682
Він укладав квіти на могилі Петра Великого і вийшов.
охоронець біля Медведєва ще не високий, але в внутрішньому колі я розумію, що були спеціально підібрані гіганти (Я тримую камеру повністю на руки знезаду). Порівняти з зростанням кількості стоячих жінок
Р
Але тепер Матвієнко все схоже на Клебанов. І безпека з ФСО, і Кавказу (включно Карат), і навіть у супроводі останніх «Е-шка». Зауважте, що Клебанов завжди мав право на M-class SUV з безпекою, який він відмовився і посунув весь період перебування тільки на двох автомобілях (включаючи автомобіль в DPS розмальовку).
р.
Підбір
Відправлення
, Україна
GRZ "Мерцедес" не пам'ятає, це кожен день новий
Чим більше антени «Кремлін», тим вище статус
А потім голова Василеостровського району Санкт-Петербурга показує місцевий хліб до губернатора Санкт-Петербурга, а її «обличчччя» показує мені голстер.