Фіксація дзеркал

Маленька інструкція по ремонту нагрітих дзеркал у вашому автомобілі.

Знімається дзеркало на спині.

Нагріваємо дзеркальну поверхню термофеном і вставляємо пластикові картки для подальшого демонтажу пластикової рами дзеркала.

Періодично, потепління з термофеномоном, ретельно слизають карти далі.

Періодичне потепління з дзеркальної сторони рук акуратно відокремлює дзеркала термоелектричного елемента і обсаду.

Термоплівка, що випускається на дзеркалі. Як ви можете бачити, немає нічого пошкодженого.

,00 Р

Зігрівається дзеркала і відшаровується частина теплової плівки від дзеркала. (Я не робив це дуже добре через погану погоду.) Не потрібно рипсувати плівку, але я продовжив демонтаж заради...

... І повністю відшаровується плівка від дзеркала.

Я вимірював опір між контактами і отримав щось схоже на 30 ом.
Якщо опір не можна виміряти, вам доведеться зробити отвір поруч з іншим терміналом і вимірювати його.
І пощастило, щоб знайти пошкоджене з'єднання.
(Ви можете візуально побачити, який контакт не працює, і провідник на плівці стає трохи темніше.)

Він зробив отвір в плівці для виявлення зламаного терміналу.

р.

Це майбутній посібник. Все, що йому потрібна нога.

Виготовлений хрестиком в плівці з «паперовим ніжом», прикрашений паяльною кислотою,
Я кладаю в найменший жилет з качкою і кладемо молоток на вісь.
Рюкзак, заздалегідь, необхідно змазувати паяльною кислотою і паяльною частиною зовнішньої.

44416834

Сама кислота. При висиханні утворюється тонка електропровідна плівка.

Продано ногу з радіо до удару і до пошкодженого контакту.

Хура, контакт з опорою 27 ом, підлогу Ом зважує мої дроти =

На дзеркалі я поклав двосторонню стрічку.

Поставте стрічку на дзеркало.

р.

Скотч клеївся на плівці знову, радимо дотримуватися пористої двосторонньої стрічки товщиною 1,5-2 мм, краще тримати.

Маючи трохи прогрівати поверхню клею з термофеном, встановити дзеркальну раму і притиснути її добре.

Реконструкція сайту

Підключається до джерела живлення для перевірки. Опалення з'їдає полум'я.
Ви можете встановити, і збережені гроші можна витратити на щось корисно або смачно.